Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gafe la Târgul de turism de la Berlin. Românul cu burta la vedere
WhatsApp
A fost făcută o gafă colosală la Târgul de turism de la Berlin, la standul României.

Pe banner-ul principal al standului țării noastre era reprezentat un peisaj rural în care apărea un bărbat cu capul în mâini, tricoul ridicat, cu burta la vedere și încălțat doar în șosete albe.

Organizatorii au observat eroarea abia la Berlin și au încercat să-l acopere cu o boxă pe românul care pare să sufere.

Iar aceasta nu este singura gafă. Cei care s-au ocupat de standul țării noastre au mai comis o greșeală. Au tradus greșit Vlad Țepeș, folosind un cuvânt care nu există în limba germană, informează Realitatea TV. Fotografia o găsiți AICI.

Destinaţia ecoturistică Pădurea Craiului, prezentată la Târgul de Turism de la Berlin

Maramureşul, colinele Transilvaniei, Delta Dunării şi Pădurea Craiului sunt câteva din destinaţiile ecoturistice ale României care au reuşit să stârnească interesul vizitatorilor, fiind pentru prima dată în istoria târgului, când ecoturismul şi turismul responsabil au avut un sector dedicat în cadrul evenimentului.

Prezenţa singurei ecodestinaţii turistice din judeţul Bihor la Târgul de Turism de la Berlin a fost posibilă datorită proiectului "Consolidarea destinaţiei de ecoturism Pădurea Craiului", proiect finanţat în cadrul Programului Green Entrepreneurship, o iniţiativă a Romanian-American Foundation şi a Fundaţiei pentru Parteneriat.

[citeste si]

La Târgul de Turism de la Berlin au participat 187 de ţări, cu peste 10.000 de expozanţi, fiind vizitat de peste 110.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel