Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriela Firea: "E ultima intervenție. Am predat documentele. S-a încercat demolarea mea"
WhatsApp
Gabriela Firea a avut ultima intervenție din funcția de Primar General. Aceasta spune că i-ar fi fost foarte greu ca primar dacă n-ar fi avut Consiliul Municipal alături de ea, pentru a-i vota proiectele. De asemenea, Firea spune ca s-a încercat demolarea ei în campanie. 

"Am avut deja o întâlnire cu cei care vor veni acum aici. Am predat documentele pentru că vreau ca totul să fie în ordine. Vreau să am acum ultima intervenție: vă mulțumesc tuturor și port în suflet fiecare vor pe care mi l-ați dat. Au vrut să mă demoleze, dar nu se poate demola ceea e am realizat. Nimeni nu poate să demoleze supralărgirea de la Fabrica de la Glucoză, Spitalul Gomoiu, nu pot fi îngropate autobuzele noi pe care le-am achiziționat. Sunt proiecte care sunt în derulare si la care țin și sper ca echipa care vin aici să le continue: Spitalul Metropolitan pe care l-aș dori finalizat și pasajul Doamna Ghica," a declarat Gabriela Firea  cu puțin timp în urmă.

Gabriela Firea spune că într-un fel se bucură că n-a fost aleasă primar pentru că n-ar fi avut Consiliul Municipal de partea ei și astfel n-ar mai fi putut trece proiectele pe care le dorea. 

"Ce vreau să spun în acum în acest final de moment: majoritatea în Consiliu va fi format din alianța PNL-USR-PLUS. Cu toată suferința pe care o am, cred că e mai bine așa pentru că n-aș fi avut susținere în Consiliu. Orice proiect l-aș fi propus nu ar fi trecut. Ar fi fost o situație delicată pentru următorii patru ani. Nu am ce să-mi reproșez, decât poate că am încercat să fac prea multe deodată," a mai spus Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel