Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gabriel Eduardo Stan aduce prima medalie României la Europenele de lupte Under-17 de la Bucureşti
WhatsApp
Gabriel Eduardo Stan va aduce prima medalie României la Campionatele Europene de lupte Under-17 de la Bucureşti, după ce s-a calificat, marţi, în finala cat. 92 kg, la greco-romane.
Gabriel Eduardo Stan aduce prima medalie României la Europenele de lupte Under-17 de la Bucureşti / Foto: Facebook

Stan a trecut în optimi de armeanul Grişa Voskanian, în sferturi l-a învins pe turcul Lokman Gul, iar în semifinale s-a impus în faşa germanului Darius Kiefer, urmând să îl înfrunte, miercuri, în finală, pe polonezul Sebastian Warchol, transmite Agerpres.

 

 

La cat. 65 kg, Pavel Marian Alexe l-a învins în recalificări pe bulgarul Hristian Borislavov Ivanov, dar a pierdut meciul pentru bronz cu maghiarul Levente Levai şi s-a clasat pe locul cinci.

Tot pe cinci a încheiat, la cat. 80 kg, Nicolaos Gavril Ignătescu, după ce a fost învins în meciul pentru bronz de sârbul Branko Dukic.

România - Muntenegru, livescore. Echipele de start

 

România participă cu un lot format din 30 de sportivi la Campionatele Europene de lupte rezervate cadeţilor (U17), programate în perioada 13-19 iunie



La cat. 45 kg, Ionuţ Mereuţă a fost învins în recalificări de ungurul Mozes Adam Laszlo, dar a ajuns în recalificări, unde îl va întâlni pe bulgarul Vladislav Kaloianov Markov.

În limitele cat. 48 kg, Alberto Marian Enăchescu a fost întrecut în recalificări de turcul Ali Sumbul.

Dragoş Gabriel Draga a pierdut în calificările cat. 51 kg, în faţa ungurului Peter Zsigmond Totok.

La cat. 60 kg, Cristian Eduard Murgui a fost învins în optimi de turcul Muhammet Emre Ugurlu.

La cat. 71 kg, Florin Teodor Cozma a dispus în calificări de moldoveanul Mihail Cepurin, în optimi a trecut de polonezul Marcin Szymiczek, dar a pierdut în sferturi în faţa bulgarului Dimităr Stoianov Racev.

 

Simona Halep trece de ucraineanca Lesia Tsurenco și e în turul doi la Birmingham

 

Simona Halep a câștigat luni după-amiază partida împotriva ucraineencei Lesia Tsurenko (116 WTA), disputată în primul tur la turneul feminin WTA 250, desfășurat pe iarbă, la Birmingham. A fost primul meci pe iarbă al româncei, după 3 ani.

Românca s-a impus din postura celei de a doua favorite a turneului cu 6-1, 6-4, într-o oră și 19 minute, ajungând la a 9-a victorie în fața ucrainiencei.

Primul set l-a avut la discreție, cedând un singur game. Setul secund a început cu Tsurenco mai agresivă, ucraineanca conducând cu 0-2, după un break în game-ul secund. A urma o serie de alte 3 break-uri, după care Halep a egalat la 3-3, câștigând primul game pe propriul serviciu.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel