Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FRF a decis cine va fi antrenorul echipei de fotbal a României 
WhatsApp
Comisia Tehnică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis în şedinţa de vineri să propună conducerii federaţiei continuarea colaborării cu selecţionerul echipei naţionale, Edward Iordănescu, se arată într-un comunicat al FRF.

"Întrunită astăzi, 30 septembrie, pentru a analiza activitatea staff-ului tehnic al primei reprezentative, Comisia Tehnică a decis să propună continuarea colaborării cu Edward Iordănescu", precizează sursa citată.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a afirmat că echipa naţională are nevoie de continuitate la nivelul conducerii băncii tehnice.

"Am spus-o şi o repet, am tot schimbat antrenori. S-a discutat asta şi în şedinţă şi credem că e cel mai bine să avem continuitate. Am plecat la un drum cu Edi şi nu ne abatem acum de la el. În plus, s-au văzut lucruri bune la echipa naţională la ultima acţiune, lucruri care ne dau speranţă pentru preliminariile pentru EURO 2024, chiar dacă în viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor vom evolua din nou în Liga C, la fel ca şi la prima ediţie, când era totuşi o altă structură a grupelor", a spus Mihai Stoichiţă.

Trageri la sorți Euro 2024



Referitor la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2024, care va avea loc pe 9 octombrie, acesta a declarat: "Ne dorim grupa din care să ne calificăm. Trebuie să avem şi puţin noroc, dar şi să fim optimişti. Meciurile cu Muntenegru ne-au costat, pentru că dacă ne uităm la ceilalţi doi adversari vom vedea că am fost peste ei la rezultate directe. E bine că nu am retrogradat în urna a 4-a pentru tragerea la sorţi. Oricum nu se putea prin prisma faptului că Germania nu participă în preliminarii, iar Rusia e exclusă, dar nici nu am fost unul dintre cele două cel mai slab clasate locuri 4 din Liga B".

Luni, 3 octombrie, va avea loc o şedinţă specială a Comitetului Executiv al FRF, online, unde se va supune spre aprobare propunerea Comisiei Tehnice.

La ultima acţiune a echipei naţionale în Liga Naţiunilor, România a remizat în deplasare, cu Finlanda, scor 1-1, şi a învins Bosnia-Herţegovina, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.

România a terminat Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor pe ultimul loc în clasament, în spatele naţionalelor din Bosnia Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru, retrogradând în Liga C (a treia valorică), relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel