Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franțuzoaica găsită moartă într-o biserică din Italia căuta fantome, în urma unei provocări pe TikTok
WhatsApp
Trupul unei tinere franceze găsit într-o biserică abandonată din Italia: crimă sau provocare TikTok?

O tânără franceză de 22 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-o biserică abandonată din regiunea Valle d'Aosta din nordul Italiei. Tânăra, care nu a fost identificată, le-ar fi spus rudelor sale că pleacă în căutarea unei case bântuite din zonă, cunoscută pentru legendele legate de fantome. 

Ancheta este în curs de desfășurare, iar poliția ia în considerare mai multe ipoteze, scrie CNN. 

Pe de o parte se analizează dacă tânăra a participat la o provocare pe TikTok. Autoritățile cred că victima ar fi putut încerca să participe la un concurs online de vânătoare de fantome.

O altă ipoteză este că tânăra ar fi fost victimă a unei "crime consimțite" sau a unui sacrificiu ritualic.

Poliția nu exclude nici posibilitatea ca moartea să fi survenit accidental, în urma unei rătăciri sau a unui incident neprevăzut.

Poliția spune că a găsit lângă cadavrul ei un pachet de bezele roz și niște alimente cumpărate de la un magazin local, iar ea purta jambiere bej și un hanorac sub o haină lungă de culoare închisă. Femeia nu avea asupra ei niciun document sau telefon mobil atunci când un locuitor din zonă a descoperit cadavrul în descompunere.

Un martor a declarat că a văzut victima cu un tânăr, ambii fiind îmbrăcați "ca vampirii". Martorul a descris-o pe fată ca fiind palidă și "slăbită", iar pe băiat ca având părul închis la culoare și pielea măslinie.

Cercetările preliminare arată că tânăra a fost înjunghiată și a sângerat până la moarte. De asemenea, a fost împușcată de două ori, în gât și abdomen, dar se crede că aceste leziuni au fost aplicate după deces. 

Poliția îl caută pe tânărul care a fost văzut cu victima și continuă investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. 

De asemenea, în zonă există alte două cazuri de persoane dispărute, iar autoritățile nu exclud posibilitatea unei conexiuni între cele trei spețe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel