Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franţa. Se redeschid cinematografele, cazinourile şi stadioanele. Condiţii puse de autorităţi
WhatsApp
Stadioanele îşi vor putea primi din nou publicul începând din 11 iulie, în limita a 5.000 de spectatori, iar cinematografele şi cazinourile  se vor redeschide luni, a anunţat guvernul în noaptea de vineri spre sâmbătă, transmite AFP.  

''Ameliorarea situaţiei sanitare, referitoare la epidemia de COVID-19 permite să fie ridicate anumite restricţii, cu condiţia ca fiecare să menţină vigilenţa'', a precizat guvernul francez într-un comunicat.Redeschiderea discotecilor, târgurilor şi saloanelor, precum şi unda verde pentru croazierele internaţionale ar putea fi decise ''începând din septembrie'' dacă epidemia va continua să se restrângă, a adăugat executivul francez, potrivit Agerpres.

Liga de fotbal profesionist speră ca sezonul viitor să înceapă la 23 august asta după ce campionatul de fotbal al Franţei din sezonul 2019-2020 a fost oprit pe 8 martie din cauza epidemiei. Numărul maxim de 5.000 de spectatori pe stadioane şi hipodromuri ar putea fi revizuit, dacă situaţia sanitară se va îmbunătăţi începând de la jumătatea lui august, a precizat guvernul.

Franţa a înregistrat 14 decese suplimentare legate de COVID-19 în spitale în precedentele 24 de ore, ceea ce ridică la 29.617 numărul total al deceselor de la începutul epidemiei, conform unui bilanţ oficial publicat vineri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel