Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franţa: Român prins în timpul unui jaf. Procuror: „Ştim cum funcționează grupurile de români. Sunt dificil de prins”
WhatsApp
Ionuț Năstase, un român în vârstă de 30 de ani, a fost judecat, miercuri, fiind acuzat de tentativă de furt dintr-un depozit. Acesta a încercat să nege, însă imaginile de pe camerele de supraveghere din depozit l-au dat de gol.
franta_jandarmi

Managerul unui depozit a observat, pe 18 octombrie, pe monitoarele camerelor de supraveghere video, cum patru indivizi au intrat fraudulos în depozitul său din Grandvillars. Imediat a alertat jandarmii, care au văzut la faţa locului un geam spart, prin care au intrat cei patru hoţi. Oamenii legi au continuat investigaţiile în interiorul depozitului, unde l-au reţinut pe Ionuț Năstase, care a încercat să fugă.

Românul le-a spus oamenilor legii că se întorcea din Anglia în România și, în timp ce se afla în Belgia, a fost contactat de un cunoscut care i-a oferit un loc de muncă. Pentru acuzare, explicaţia românului ridică semne de întrebare. „Nu suntem păcăliți. Știm foarte bine cum funcționează grupurile de români. Sunt grupuri dificil de prins, deoarece sunt extrem de volatile. Am prins unul, cu siguranță ceilalți sunt deja în România”, a spus un procuror. 

Acum, procurorul solicită doi ani de închisoare şi interzicerea definitivă de a intra pe teritoriul francez pentru Ionuţ Năstase. „Înainte de a te întoarce acasă, va trebui să plăteşti factura”, spune procurorul.  

Avocatul lui Ionuț Năstase a subliniat că totuşi clientul său nu are profilul hoțului obișnuit, transmite estrepublicain.fr.  „Această persoană trebuie să plătească pentru infracțiunile comise de alți români din Franța?”, întreabă avocatul românului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel