Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Camion în flăcări: Șoferul român, cu arsuri grave, transportat de urgență la spital
WhatsApp
Un camion a fost cuprins de flăcări, aseară, într-o parcare din Coquelles, Franța. Șoferul, un român de 53 de ani, a suferit arsuri grave.

Pompierii din Marck au intervenit, noaptea trecută, în jurul orei 2.00, pentru un camion în flăcări la Coquelles, într-o parcare privată din zona Courtimmo.

Aceștia au preluat un șofer român în vârstă de 53 de ani, cu arsuri grave la picioare.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Calais.

Camionul era încărcat cu cutii de bere.

 

Vezi mai departe:

Franța. Camion înmatriculat în România, înțesat cu cinci tone de țigări de contrabandă: Amendă colosală pentru șoferul moldovean

Un cetățean moldovean care transporta țigări de contrabandă cu un camion înmatriculat în România a fost reținut în Franța. El a fost obligat la plata unei amenzi în valoare de 100.000 de euro și a primit închisoare cu suspendare. 

Potrivit poliției franceze, în camion erau ascunse 5,2 tone de tutun contrafăcut. Moldoveanul conducea spre Paris și s-a oprit lângă un oraș din nordul Franței, la trei kilometri de un punct de control vamal, relatează presa franceză, citată de Agora.md.

Agenții de la supravegherea internă din Nogent-sur-Oise au fost alertați și au procedat la verificarea camionului. Moldoveanul le-a spus că transporta o încărcătură de plăci de polistiren. Ofițerii vamali au procedat la o examinare mai amănunțită a încărcăturii, deschizând prelatele de pe partea laterală a camionului. 550 de cutii de tutun de contrabandă au fost descoperite. Bărbatul a fost reținut.

„Nu știam că sunt cutii de țigări. Am fost naiv, am crezut că doar transport polistiren în Spania. Nu am crezut că am transportat bunuri ilegale”, a declarat moldoveanul, fiind citat de presa franceză.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel