Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Urmărire ca în filme după un șofer român de TIR: Transporta o avere în camion
WhatsApp
Un șofer român de camion a fost arestat, pe A 36, în Villars-sous-Écot, o comună din departamentul Doubs din regiunea Bourgogne-Franche-Comté din estul Franței.
Spania. Camionagiu român, interceptat pentru o alcoolemie de șase ori mai mare decât limita admisă la volan

Șoferul român de camion român a fost arestat după ce a fost prins că transporta 11 cadre de bicicletă din carbon și șase roți de competiție, furate în urma unei spargeri recente din Elveția, în valoare de 65.000 de euro.

Francezii, reportaj cutremurător: Româncele, cele mai multe pe o piață „de miliarde de euro”: Cum „antrenează” traficanții „sclavi loiali”

 

Urmărire ca în filme

 

Vineri, pe 12 august, la ora locală 15:30, pe autostrada A 36, o patrulă din Villars-sous-Écot detașată la stația de taxaj din Saint-Maurice a dorit să verifice camionul românului, înmatriculat în Franța, autocolantul său de asigurare fiind expirat. Jandarmii, făcând semn șoferului român, acesta s-a prefăcut că se oprește, dar a accelerat și a fugit în direcția Besançon.

Jandarmii au pornit apoi în urmărirea fugarului român care a început să circule periculos, depășindu-i pe ceilalți utilizatori din dreapta până în zona Galiot. Acolo, văzând că nu poate scăpa, și-a abandonat autovehiculul pentru a fugi pe jos în pădure după ce a trecut gardul autostrăzii. În cele din urmă, a fost prins și arestat de PSIG din Montbéliard, care a venit ca întăriri și plasat în custodia poliției.

Franța. Decizie radicală după ce cinci români au vrut să urce pe Mont Blanc: Cine vrea pe munte trebuie să plătească 15.000 euro pentru salvare și înmormântare

 

Marfă furată de 65.000 euro

 

În camion, bărbatul transporta 11 cadre de bicicletă din carbon și șase roți de competiție, furate în timpul unei spargeri din Elveția în noaptea de 10 august, al căror cost total este estimat la 65.000 de euro.

Șoferul arestat, de naționalitate română, a negat că ar fi sustras lucrurile. Eliberat după audieri, el a fost chemat pe 28 noiembrie în fața instanței penale Montbéliard sub acuzația de ascundere a furtului și refuzul de a se conforma indicațiilor autorităților.

Bicicletele vor fi returnate proprietarului lor elvețian, în acest caz un magazin de biciclete.

Un român care este într-o închisoare din Franța postează pe TikTok meniul de lux pe care îl primește în penitenciar: „Sunt puțin dezamăgit”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel