Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Un șofer român a creat panică pe o autostradă după ce nu a mai găsit biletul de trecere la stația de taxare. Ce a putut să facă
WhatsApp
Un șofer român a circulat pe contrasens 8 kilometri, pe A40, între taxajul Viry și zona Valleiry, luni, 4 iulie, în jurul orei locale 21:30, după ce a intrat în panică în fața unei bariere de taxare, deoarece nu mai găsea biletul de trecere.
Franța. Un șofer român a creat panică pe o autostradă după ce nu a mai găsit biletul de trecere la stația de taxare. Ce a putut să facă. FOTO: captură lemessager.fr

Șoferul român a parcurs aproximativ 8 kilometri pe sens opus pe autostradă. Alertele de la punctul de control de securitate al ATMB, firma care operează A40, au fost apoi declanșate prin depistarea unui utilizator în direcție greșită între taxajul Viry și zona Valleiry.

Intrările și ieșirile în tunelul Vuache au fost apoi închise imediat pentru a izola tronsonul de autostradă în cauză. La fața locului au fost trimiși serviciile de securitate ATMB și jandarmii plutonului motorizat St-Julien-en-Genevois pentru a intercepta vehiculul de vină.

Franța. Șofer român de TIR, mort pe o autostradă: „Centura era prinsă la spate"

 

Șoferul român, reținut

 

Foarte repede, acest dispozitiv de siguranță a făcut posibilă interceptarea autovehiculului care a contravenit la ieșirea din tunelul Vuache. Șoferul, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Roanne, a fost reținut de jandarmi și plasat în arestul poliției pentru că a pus în pericol viața altora și a condus pe sens greșit pe autostradă. După ce i s-au efectuat teste pentru alcool și narcotice, toate fiind negative, acest șofer român, care dorea să se întoarcă în țara de origine, le-a explicat jandarmilor că și-a pierdut biletul de autostradă și că a intrat în panică la sosirea în fața porților de taxare.

Franța. „Viețile uitate” ale muncitorilor români: „Am venit să le oferim copiilor noștri o viață mai bună”. Sacrificiile unei populații „constant ignorată”

Bărbatul, care este rezident în Roanne. regiunea Ron-Alpi din Franța, s-a întors pentru a încerca să se alăture rețelei secundare. După ce a ajuns în zona de odihnă Valleiry pe sens opus, și-a alimentat mașina, a condus din nou pe contrasens înainte de a fi interceptat de dispozitivul de siguranță pus în funcțiune. Cel mai rău a fost evitat pentru această călătorie de opt km cu riscul vieții altor utilizatori și nu a avut loc nicio tragedie. Șoferul român va fi chemat la tribunalul din Thonon-les-Bains în noiembrie anul viitor.

Franța. Șofer român de TIR, clipe de coșmar pe o autostradă: La un pas să cadă în râu după ce s-a răsturnat

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv          

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel