Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Un român a murit în timp ce fugea de polițiști. Alți doi conaționali, în stare gravă
WhatsApp
Un român, în vârstă de 31 de ani, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident în Orleans, un oraș din centrul Franței.
Foto ILUSTRATIV

O mașină și o remorcă s-au ciocnit, în jurul orei locale 03:50. Potrivit informațiilor de la France Bleu, ocupanții mașinii, toți de origine română, au refuzat să se supună unui control al Poliției cu câteva minute mai devreme. Românii erau suspectați că au furat convertoare catalitice.

Pasagerul de 31 de ani din mașină a murit. Ceilalți doi români, în vârstă de 27, respectiv 42 de ani, au fost grav răniți și au fost transportați de urgență la spital.

Franța. Femei românce și copii, forțați să cerșească. Erau îmbrăcați în musulmani ca să primească mai mulți bani. Ce avere a făcut gruparea

O anchetă a fost deschisă pentru „omucidere și vătămări involuntare” de către polițiști. Cercetările sunt efectuate de Securitatea Departamentală a secției de poliție Orleans. Anchetatorii vor trebui să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul mortal.

Franța. Prostituată româncă, răpită de pe stradă și amenințată cu un cuțit de trei conaționali

 

Șofer român de TIR, mort în urma unei explozii în Franța

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 61 de ani, a murit, pe 12 aprilie, în urma unei explozii în spațiul ce aparține companiei Alstom din Petit-Quevilly, departamentul Seine-Maritime în regiunea Normandia de Sus din Franța.

Șoferul român de camion tocmai își făcea livrarea, cu puțin înainte de prânz, marți, 12 aprilie, în cadrul companiei Alstom din Petit-Quevilly din Franța, când a fost victima unei explozii. Bărbatul, care lucrează pentru o firmă belgiană, a intrat spațiul delimitat pentru încărcare/descărcare, cu o autocisternă, pentru a livra petrol.

Franța. Hoții români care au jefuit zeci de camioane aflate în mers, condamnați la închisoare

Șoferul român de TIR s-a urcat în vârful camionului său, atunci când a avut loc explozia. A fost aruncat și a căzut de la cinci sau șase metri la pământ. Mai mulți martori au încercat să-l ajute și i-au făcut masaj cardiac până la sosirea ambulanței.

În ciuda intervenției SMUR și a pompierilor, șoferul român a fost declarat mort la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel