Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Fetiță româncă de numai 5 ani dispărută, găsită la 100 de metri de casă, goală și fără viață, într-un sac de gunoi: Un adolescent arestat
WhatsApp
O fetiță româncă, în vârstă de numai cinci ani, a fost găsită goală și fără viață, ieri, într-un sac de gunoi dintr-un apartament din Vosgi, Franța.
Franța. Fetiță româncă de numai 5 ani dispărută, găsită la 100 de metri de casă, goală și fără viață, într-un sac de gunoi: Un adolescent arestat

Părinții micuței au fost cei care au raportat dispariția ei, ieri, în jurul orei locale 15:00, relatează Le Parisien. Această familie de români locuiește pe rue du Cheval Blanc în orașul cu 5.000 de locuitori, potrivit informațiilor din cotidianul Le Républicain Lorrain. Atunci a fost lansată o căutare. O oră și jumătate mai târziu, poliția a fost contactată de un adolescent care susținea că a găsit un cadavru în apartamentul mamei sale, a informat presa locală.

Oamenii legii au făcut această descoperire înfiorătoare. „Primii au intervenit polițiștii municipali, ei au fost cei care au descoperit cadavrul, apoi a venit ajutorul, au încercat să facă resucitarea, dar nu a fost nimic de făcut, a fost din păcate prea târziu”, a detaliat primarul din Rambervillers, Jean-Pierre Michel.

Trupul victimei a fost găsit într-un sac de gunoi într-un apartament de pe rue du Parmoulin, la 100 de metri de casa părinților săi. Potrivit Le Républicain Lorrain, fata era goală.

„Această dramă putea fi evitată”. Adolescentul român care a ucis-o pe mama vitregă, în Franța, și-a aflat pedeapsa: „Serviciile sociale au îngropat problemele copilului”

 

Adolescentul, cunoscut cu probleme psihice

 

2. -imagine fara descriere- (franta--fetita-romanca-de-numai-5-ani-disparuta--gasita-la-100-de-metri-de-casa--goala-si-fara-viata--intr-un-sac-de-gunoi-un-adolescent-arestat-2.jpg)

SURSA FOTO: captură vosgesmatin.fr

Fetița, de origine română, avea numai cinci ani. Circumstanțele morții sale nu sunt încă cunoscute. „Toată lumea a ieșit pe stradă să vadă despre ce este vorba. Un copil care moare, dacă este întâmplător, este dramatic, dar în astfel de condiții, este și mai dureros, este inexplicabil”, a spus primarul orașului.

Un adolescent a fost arestat în apartamentul în care a fost găsit cadavrul micuței românce. O altă sursă apropiată anchetei, citată de AFP, a spus că este suspect de moartea fetiței.

Potrivit primarului din Rambervillers, acest tânăr, „în vârstă de 15 sau 16 ani”, era „cunoscut poliției municipale și cu siguranță jandarmeriei, pentru fapte legate de abuz sexual”„Ar fi atras copiii mici să aibă gesturi sexuale nepotrivite”, a spus primarul micului oraș.

Potrivit Le Républicain Lorrain, tânărul suferă de tulburări psihice și a fost eliberat „în urmă cu câteva săptămâni” dintr-o instituție specializată. „Acest tânăr a fost internat. Cu doar câteva săptămâni în urmă a reapărut pe teritoriul Rambervillers, ceea ce a îngrijorat puțin poliția municipală, care a fost atentă”, a spus Jean-Pierre Michel, fără a putea spune dacă adolescentul este sau nu din orăşel.

Franța. Tânără escortă româncă, ucisă de un client într-un apartament Airbnb: „A făcut comentarii că m-au rănit la psihic”

 

Tânărul a încercat să inducă în eroare autoritățile

 

Primarul a explicat că părinții români au întrebat inițial localnicii dacă nu i-au văzut fiica descriindu-i cum era îmbrăcată.

„Tânărul a spus că a văzut o fată arătând în direcția opusă față de locul în care a fost găsită. Probabil că era pentru a acoperi urmele”, a presupus Jean-Pierre Michel. „Acest tânăr a fost arestat (…) el este presupusul făptuitor”, a adăugat el.

Potrivit mai multor mass-media locale, inclusiv France Bleu, procurorul de la Épinal va susține o conferință de presă astăzi.

„Avem între 40 și 50 de camere dislocate în oraș, ceea ce face posibilă certificarea faptelor. Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost recuperate pentru a fi analizate de serviciile competente”, a conchis primarul.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel