Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franţa. Ambasada Românei, videoconferinţă despre drepturile salariaților și ale persoanelor care își caută un loc de muncă
WhatsApp
Ambasada Românei, în cooperare cu Serviciul Public Francez pentru Ocuparea Forței de Muncă (Pole Emploi), organizează joi, 2 iulie, la 18.00 (ora locală) o videoconferinţă despre drepturile salariaților și ale persoanelor care își caută un loc de muncă În Franţa.  
franta_turnul_eiffel

Interlocutori sunt Oana Palade, consilier în cadrul Direcției regionale Pole Emploi Auvergne Rhone-Alpes, și Roxana Iliescu, atașat pe probleme de muncă și sociale în cadrul Ambasadei.

Printre subiectele abordate se vor afla: modul în care poate fi găsit un loc de muncă (și cum se face înscrierea în baza de date a Serviciului public pentru ocuparea forței de muncă); înscrierea pentru reconversie profesională; condițiile de acordare a indemnizației de șomaj.

Dacă sunteți interesați să participați la videoconferință (se va desfășura prin aplicația Zoom), sunteţi rugaţi să trimiteți un e-mail pe adresa  ambasadei până joi, 2 iulie a.c., la 12.00.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel