Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Doi ROMÂNI, un șofer de TIR și complicele, CONDAMNAȚI. PRADA, 410.000 de euro
WhatsApp
Doi bărbați români au fost încercați pentru că ar fi încercat să fure o remorcă plină cu cosmetice parcată în parcul auto Polley Transmarck, Franța.

Conform nordlittoral.fr, în data de 10 februarie cei doi bărbați ar fi încercat să fure o remorcă parcată în parcare pentru camioane POLLET, un Transmarck. În interiorul acestei remorci erau produse de frumusețe, în principal marca L'Oreal, în valoare de 410.000 de euro.

Cei doi români, Gabriel Silaghi, şoferul unui cap tractor, şi Ionuţ Constantinescu, complicele său s-au gândit la un plan simplu. Ar fi intrat pe 10 februarie cu camionul în parcare, ar fi cuplat semiremorca, iar şoferul ar fi fost pus să aştepte. După trei ore, Constantinescu s-ar fost întors cu două plăcuţe de înmatriculare, le-ar fi montat pe semiremorcă şi cei doi au ajuns la poarta depozitului.

Citește și Franța. ROMÂNCĂ, ATACATĂ de un recidivist. Tânăra i-a luat cuțitul și i l-a înfipt în gât

În momentul în care camionul românilor a ajuns la punctul de control de la ieşire din curtea depozitului, agentul de pază a descoperit că nu avea numerele de înmatriculare de pe semiremorcă pe lista ieşirilor din aceea zi. Ce nu ştiau românii era faptul că procedura de ieşire din curtea depozitului se schimbase, după ce cu 8 zile mai devreme, pe 2 februarie, fusese furată o semiremorcă încărcată cu marfă în valoare de 110.000 de euro.

Povestea a devenit complicată în acest moment, deoarece cei doi români nu sunt de acord cu privire la versiunile lor. Ionut Constantinescu, intră în panică, recunoaște că a dat mai multe versiuni poliției, dar nu este hotărât să dea întregului adevăr instanței. Cât despre Gabriel Silaghi, el se încruntă uneori când partenerul său intră în explicații discutabile.

Judecătorul a decis ca şoferul de TIR să stea 12 luni după gratii, iar Ionuţ Constantinescu 14 luni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel