Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. ZECI de șoferi ROMÂNI, APEL DISPERAT: „Faceți ceva cu noi că suntem BLOCAȚI, suntem NEMÂNCAȚI!”
WhatsApp
Zeci de şoferi români a transmis un apel disperat din Franţa: „Avem 17 ore, suntem nemîncaţi!”. Unul dintre camionagii blocaţi pe o autostradă din sudul Hexagonului a trimis imagini cu coloana de TIR-uri blocate din cauza ninsorii şi a accidentelor cauzate de vremea rea.

De joi seara, aproximativ 700 de camioane sunt blocate pe cele două benzi ale autostrăzii A7, între Mornas și Mondragon, spre nord. Ele vor putea circula odată ce condițiile meteorologice vor fi mai blânde, scrie Le Dauphine. Orice intrare pe autostradă pentru vehicule grele este interzisă către Lyon.

Printre camionagii blocaţi sunt şi zeci de şoferi români care au trimis un apel disperat, informează Observator. Prima oară, Florin a transmis un mesaj joi seara la ora 22.20: "Faceţi ceva cu noi, că suntem blocaţi în Franţa de 8 ore cu camioanele şi nu ne zice nimeni nimic. Vă rugăm, pe Autostrada A7."

Nouă ore mai târziu, apelul lui Florin era disperat: „Avem 17 ore, suntem nemâncaţi! Nu ne bagă nimeni în seamă. Sunt colegi nu au apă, de mâncare!". Camioanele sunt blocate lângă Mondragon, în sudul Franţei.

Autorităţile franceze au închis mai multe autostrăzi şi drumuri naţionale pentru camioanele peste 7,5 tone, dar nimeni nu a venit să acorde asistenţă şoferilor care stau blocaţi în cozi de zeci de km.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel