Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Franța. Interlopul ROMÂN Marius Crăciun, zis Stripăru, CĂUTAT prin Interpol, a fost PRINS. Era CONDAMNAT la un total de 37 de ani de ÎNCHISOARE
WhatsApp
Marius Crăciun, alias Stripăru, cunoscut în lumea „neagră” a Sibiului, era căutat prin Interpol de la începutul lunii septembrie. Se zvonește că ar fi fugit cu câteva zile înainte ca judecătorii să îi schimbe măsura preventivă din control judiciar în arest preventiv. A fost însă prins de polițiști și încarcerat tocmai în Lyon, Franța.
Sursa foto: Facebook Marius Crăciun

Marius Crăciun este judecat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, iar din aprilie de când a fost acuzat, a trecut prin mai multe măsuri preventive- de la control judiciar la rest preventiv, arest la domiciliu. Procurorii DIICOT ceruseră arestul preventiv din nou, iar în data de 4 septembrie judecătorii au admis cererea. Doar că Marius Crăciun a dispărut, iar polițiștii nu au putut pune în aplicare mandatul. Așa că Marius Crăciun a fost dat în urmărire națională și internațională.

Asta până acum câteva zile, când polițiștii sibieni au fost informați de sibianul Marius Crăciun a fost prins și arestat în Franța, la Lyon, anunță oradesibiu.ro. „Bărbatul a fost prins în baza mandatului de urmărire internațională și se află încarcerat în Franța. Autoritățile se află în faza de corespondență, urmând ca acesta să fie extrădat și încarcerat în Sibiu”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Marius Crăciun, fost luptător de kick-box


Marius Crăciun, fost luptător de kick-box, a fost judecat alături de alţi 27 de inculpaţi în dosarul grupării „Lenis”, care a terorizat Sibiul în perioada 2007 – 2009.

Crăciun a fost condamnat în acest dosar la un total de 37 de ani de închisoare pentru 15 infracţiuni. Cele mai mari pedepse, de câte 7 ani închisoare, au fost aplicate pentru aderare şi constituire grup infracţional organizat şi lipsire de libertate în mod ilegal.

De asemenea, acesta a primit câte 2 ani după gratii pentru 6 fapte de şantaj. Alte infracţiuni reţinute în sarcina acestuia sunt violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, port fără drept al cuţitului în public.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel