Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FOTO - Imaginea care face înconjurul lumii. Naționala a lăsat vestiarul "lună" și o scrisoare pentru nemți
WhatsApp
Naționala de fotbal a României a curățat perfect vestiarul stadionului din Munchen și a lăsat o scrisoare pentru nemți. Imaginea face înconjurul lumii.
Scrisoarea lăsată de naționala României face înconjurul lumii (FOTO: UEFA)

România a mulţumit Germaniei, gazda turneului final al EURO 2024, pentru ospitalitate, într-o scrisoare lăsată marţi noaptea, în vestiarul stadionului Allianz Arena din Munchem după eliminarea din optimi în faţa Olandei (3-0), scrie DPA.

UEFA a postat miercuri, pe reţeaua X, o fotografie cu textul scrisorii lăsate în vestiar de tricolori.

"Euro 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă", a fost mesajul lăsat în vestiarul tricolorilor, după plecarea acestora de la stadionul din Munchen.


Vezi și: VIDEO El e puștiul care a intrat pe teren la România - Olanda. A spus ce a vrut să facă: "N-am reușit la Ronaldo, dar am reușit aici"

Echipa României a spus că părăseşte turneul final cu sentimentul că "a dat totul pentru ţară". "Mulţumim pentru experienţa trăită aici", au spus jucătorii lui Edward Iordănescu.

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în optimile de finală.

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii dezamăgitoare în grupă.

Înfrângerea confirmă complexul pe care România îl are în faţa Olandei, cu o victorie în 15 meciuri directe (11 victorii pentru olandezi, trei egaluri) şi un golaveraj de 32-3 pentru ''portocala mecanică''. Aceasta a fost a cincea victorie la rând a olandezilor.

România a făcut un turneu final bun, îndeplinindu-şi obiectivul, acela de a trece de faza grupelor şi a făcut acest lucru din postura de câştigătoare a grupei, învingând Ucraina (3-0), pierzând cu Belgia (0-2) şi remizând cu Slovacia (1-1).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel