Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fotbalistul Florin Hidișan a murit 
WhatsApp
Fostul jucător al echipei de fotbal U Cluj, Florin Hidişan, s-a stins duminică din viaţă la doar 40 de ani, anunţă site-ul "şepcilor roşii".

"Florin Hidişan a îmbrăcat tricoul lui 'U' în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care, din păcate, Florin a pierdut-o. În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată şi de cei apropiaţi. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", se arată într-o scurtă postare pe site-ul clubului.

Născut la Râmnicu Vâlcea, Hidişan a debutat pentru FC Argeş Piteşti în Liga I pe 23 august 2003 într-un meci terminat la egalitate împotriva echipei FC Timişoara.

De-a lungul carierei a mai jucat pentru Pandurii Tg. Jiu, FC Braşov, CS Otopeni, UTA.

Înmormântarea lui Florin Hidișan

 

Biserica la care a fost depus trupul lui Florin Hidișan anunță credinciosii să nu vină cu coroane, ci cu flori naturale. 

"Doamne, ajută! Cu tristețe vă anunțăm că în această dimineață Florin Hidișan a trecut la Domnul. Sicriul cu trupul neînsuflețit este depus la biserica parohială din Luna. Slujba de priveghi o vom săvârși luni de la ora 17, iar înmormântarea va avea loc marți de la ora 13. Vă rugăm să nu aduceți coroane. În loc de coroane puteți aduce un buchet de flori naturale. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!" anunță Biserica din Luna. 

"RĂMAS BUN, FLORIN HIDIȘAN Clubul nostru a aflat cu tristețe vestea plecării lui Florin Hidișan din această lume. În scurtul timp în care a jucat pentru Steagu', Florin Hidișan a reușit să transpună în teren spiritul clubului, fiind între cei mai iubiți jucători de către suporteri în acea perioadă. Rămas bun, Florin Hidișan. Odihnește-te în pace," a postat și clubul de fotbal Steagul Roșu Brașov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel