Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fotbalist spaniol, uimit de viața din România: "Mi s-a spus că e țară foarte ieftină, dar nu e așa"
WhatsApp
Un fotbalist spaniol care a semnat vara trecută cu Dinamo București spune că țara noastră nu este deloc o țară atât de ieftină precum i s-a spus. 
Gorka Larrucea, fotbalistul lui Dinamo (Sursa: Libertatea)

Spaniolul Gorka Larrucea a vorbit despre viața pe care o duce în România. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani, care a venit în România în vară și a semnat cu Dinamo, spune că orașul arată mai frumos decât se aștepta, dar și că prețurile sunt destul de piperate.

"Uite, ca să fiu sincer, mă așteptam ca orașul să arate rău, sau în tot cazul aveam așteptări minime. Dar Bucureștiul arată frumos, bine, pe alocuri spectaculos. Am avut oameni în familie, prieteni, care vizitaseră capitala voastră înainte și mi-au spus că este bine, dar nu credeam. A trebuit să mă conving eu. Bucureștiul este o surpriză foarte plăcută", a spus Larrucea pentru cotidianul Libertatea.

Fotbalistul mai spune că România nu e o țară atât de ieftină pe cât și-ar fi imaginat.

"Oamenii de la mine mi-au spus că vin într-o țară foarte ieftină, dar nu e atât de ieftină. OK, la restaurant e mai ieftin decât în Spania sau în Țara Bascilor, dar în rest… Unele chestii sunt mai ieftine, altele mai scumpe. Am înțeles că există diferențe mari și între orașele din România", a mai spus Larrucea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel