Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Piersic a fost transferat la o clinică privată din București
WhatsApp
Actorul Florin Piersic, ajuns recent la un spital din București, va fi transferat la o clinică privată. 
sursa foto: Inquam Photos / Cristi Vescan

Actorul Florin Piersic a fost transferat recent de la Cluj-Napoca la institutul Matei Balș din București, acolo unde a mai primit o serie de medicamente. Acum, marele actor va fi transferat la clinică privată pentru a i se efectua o investigație PET-CT.

Această investigație medicală este una foarte complexă și nu se poate realiza decât în anumite centre specializate. Investigația are rolul de a face pe deplin lumină în cazul stării sale de sănătate.

După efectuarea investigației, actorul va fi dus la spitalul de ortopedie Foișor. Acolo, medicii vor decide procedurile de urmat pentru scoaterea protezei de la genunchi, acolo unde ar fi fost infecția primară. Proteza I-a fost implantată în urmă cu cinci ani la o clinică privată din București, însă infecția până să ajungă la genunchi, ar fi pornit de la o branulă. 

Starea de sănătate a lui Florin Piersic

 

Infecția ar fi generalizată, după ce a avut o branulă purtată aproximativ o săptămână. Un astfel de dispozitiv nu ar trebui purtat mai mult de trei zile, relatează Antena 3.

Medicii au precizat că starea lui Florin Piersic este una bună, iar la Institutul Matei Balș a fost internat într-un salon normal și nu a fost ținut la terapie intensivă. 

Inițial, Florin Piersic a fost internat la Institutul Inimii din Cluj, iar recent s-a efectuat transferul la Institutul Matei Balș din București. Cel mai probabil marele actor va mai rămâne internat o perioadă în București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel