Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Florin Cîțu: "Doar în timpul lui Iliescu și Năstase am mai văzut ceva similar. Vor naționalizare!"
WhatsApp
Sorin Cîțu lansează un atac la adresa PSD. Acesta spune că social-democrații doresc naționalizarea companiilor prin suprataxare și suprareglementare. 
Cîțu îi răspunde lui Ciolacu: „Aceste intervenții cu bocancii în economie mi-aduc aminte de sistemul comunist”

Florin Cîțu spune că PSD s-a concentrat pentru atacarea sectorului privat. El spune că "doar în timpul lui Iliescu și Năstase" s-a mai văzut așa ceva. 

"Socialiștii și extremiștii de stânga vor o mare NAȚIONALIZARE prin suprataxare și suprareglementare. De un an de zile asistăm la cel mai agresiv atac al socialiștilor și extremiștilor de stânga împotriva capitalului și acumulării de capital (inclusiv capital uman). Doar în timpul comuniștilor, a dictaturilor Iliescu/Năstase sau a mineriadelor PSD-iste am mai văzut ceva similar. Pentru Ciolacu și socialiștii lui nu există pensii "nesimțite", salarii și sporuri în sectorul bugetar "nesimțite". Nu.

Pentru socialiști există doar profituri "nesimțite" în sectorul privat. Profituri care sunt suprataxate că să se plătească pensiile speciale, salariile și sporurile din sectorul bugetar. Socialiștii și extremiștii de stânga vor să omoare tot ce înseamnă sector privat și să aibă control total asupra resurselor din economie. Nu-i vom lăsa. Ne vom lupta pentru libertate economică, pentru libertate individuală, pentru eliminarea barierelor în calea acumulării de capital, pentru eliminarea tuturor suprataxelor. Doar prin acumulare rapidă de capital putem să devenim o putere economică și să fim respectați în UE," transmite Sorin Cîțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel