Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fiul Anamariei Prodan calcă pe urmele lui Laurențiu Reghecampf. „Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat”
WhatsApp
Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, are de ce să fie mândru de băiatul lui cu Anamria Prodan. Bebeto, după cum este alintat, a fost selectat pentru Națională. Impresara e foarte fericită și a oferit un interviu împreună cu Bebeto.
Fiul Anamariei Prodan calcă pe urmele lui Laurențiu Reghecampf. „Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat”

Anamaria Prodan a povestit că a avut mari emoții, pentru că Bebeto a concurat cu o mulțime de copii, pentru a fi selectat la națională. Mama sa este convinsă că baiatul îi va călca pe urme lui Reghecampf și că va ajunge un mare fotbalist, reprezentând România. Bebeto are aproape 14 ani și își dorește să calce pe urmele tatălui său în carieră.

 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au de ce se mândri cu băiatul lor

 

Chiar dacă lucrurile nu mai sunt atât de bune între băiat și antrenor, din cauza divorțului, cei doi au vorbit la telefon după vestea cea mare. Anamaria Prodan spune că e destul de greu, căci nu au mai discutat de multă vreme.

„E greu că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte. E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine. Eu iert, dar nu o să uit ușor. Asta îi spun și lui, că lucrurile urâte trebuie să dispară și să rămână tot ceea ce a fost frumos”, a transmis Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

”Sunt mândră că din 600 de copii, el a fost selectat și îmi doresc să reprezinte România într-o zi. Mami i-a explicat că e vremea să plece de acasă, gata la 14 ani trebuie să muncești, că alții câștigă bani la vârsta asta. Va merge în America, va merge la Academie, urmează drumul surorilor”, a spus Anamaria Prodan despre Bebeto, la Antena Stars.

 

Anamaria Prodan crede că Bebeto seamănă leit cu tatăl său

 

Conform impresarei, fiul ei seamănă leit cu tatăl lui și e copia lui fidelă. Însă, chiar dacă la fizic este tras la indigo cu Laurențiu Reghecampf, în interior Anamria spune că este puternic și de neînvins, la fel ca ea.

De asemenea, adolescentul este emotiv și se supără foarte tare atunci când pierde unele meciuri. Anamaria Prodan mărturisește că îl înțelege și că e foarte ambițios și niciodată nu îi place să piardă.

”E copia fidelă, dar înauntru e ca mine, e tare ca mami, nimic nu îl doboară. Îmi place că dacă se întâmplă ceva să nu câștige meciul îi dau lacrimile și ceartă pe toată lumea”, a mai spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel