Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetiță de doar 10 ani, violată de propriul tată și un unchi. Pedepse grele pentru cei doi violatori, care sunt însă în libertate
WhatsApp
Judecătoria Vatra Dornei a anunțat sentința într-un caz de agresiune sexuală extrem de grav. O  fată în vârstă de 10 ani a fost violată de propriul tată și un unchi din partea minorei. Judecătorii au constatat că probele adunate de polițiștii și de procurori sunt suficiente, astfel că au aplicat pedepse mari.
Româncă violată de fostul partener în Italia. Bărbatul nu a acceptat sfârșitul relației: "A intrat în casă și a folosit violența asupra mea"

Gheorghe S., tatăl fetei, a primit 15 ani de închisoare pentru viol și 4 ani pentru infracțiunea de „rele tratamente aplicate minorului”, pedeapsa rezultantă de executat fiind de 16 ani și 4 luni de închisoare. Unchiul, Gheorghe B., judecat doar pentru viol, a primit 15 ani de detenție. Cei doi sunt în libertate, sub control judiciar. Decizia Judecătoriei Vatra Dornei nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Pe data de 10 mai 2019, la solicitarea Poliţiei municipiului Vatra Dornei, minora, care nu împlinise încă 13 ani, dintr-o comună limitrofă municipiului Vatra Dornei, a fost internată în regim de urgenţă la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a copilului abuzat, neglijat sau exploatat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava. 

 

Fata a povestit cum tatăl ei și un frate al mamei au profitat de ea

 

Fata a fost luată de urgenţă de acasă, în condiţiile în care exista inclusiv suspiciunea că este însărcinată în urma abuzurilor sexuale. Rezultatele de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală au confirmat că minora a fost abuzată sexual. Din fericire, aceasta nu era însărcinată. Polițiștii judiciariști dorneni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, au demarat cercetări destul de ample în acest caz, pentru a se convinge de vinovăția celor acuzați, scrie  monitorulsv.ro 

Fata a povestit cum tatăl ei și un frate al mamei au profitat de ea de când avea aproximativ 10 ani. Anchetatorii au ajuns la concluzia că faptele se confirmă. Totuși, cei doi au fost lăsați  în libertate, sub control judiciar, până când judecătorii se vor pronunța definitiv. Fata a rămas în grija statului, într-un centru de minori. Judecătoria Vatra Dornei a mai decis ca cei doi să achite fetei suma de 10.000 de euro fiecare, daune morale.  Inculpații se bucură încă de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a instanțelor de judecată. 

 

Patru tineri români au violat o fetiță într-o casă părăsită. Au filmat tot și au publicat imaginile online

 

Un alt caz șocat a avut loc în Galați în luna octombrie. Patru tineri au violat o fetiță de doar 14 ani. Agresorii au filmat totul şi au amenințat-o pe fată că vor publica pe rețelele de socializare imaginile compromițătoare cu ea, dacă povestește cuiva cele întâmplate. Grav este că deşi poliţiştii au aflat despre cele întâmplate, tinerii nici măcar nu au fost chemaţi la audieri până la această oră.

Ororile s-au petrecut într-o casă părăsită, acolo unde cei patru au ademenit-o pe fetiță. Atât agresorii, cât și victima sunt din aceeași localitate, potrivit Observator.

Imaginile compromițătoare au ajuns în mediul online, inclusiv la o rudă de-a victimei, care a anunțat părinții, care au alertat de îndată autoritățile. În momentul de față, cei patru, dintre care doi minori, sunt liberi. Ei urmează să fie aduși la audieri.

Fata a fost șantajată în repetate rânduri să întrețină relații sexuale cu agresorii în caz contrar imaginile vor fi publicate pe rețelele de socializare. Ceea ce s-a și întâmplat.  Indivizii sunt cercetați acum pentru act sexual cu un minor și șantaj. Cercetările sunt abia la început, procurorii urmând să stabilească exact cum s-au petrecut lucrurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel