Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Fetiță de 9 ani, stropită cu ulei și ucisă în bătaie, în timpul unui ritual de exorcizare
WhatsApp
O fetiță în vârstă de 9 ani din Sri Lanka a murit după un ritual e exorcizare care presupunea ca fata să fie bătută pentru a alunga „spiritul rău” din ea. Mama fetei, cât și femeia care a efectuat ritualul au fost arestate.
Fetiță de 9 ani, stropită cu ulei ucisă în bătaie, în timpul unui ritual de exorcizare

Teribila faptă s-a petrecut în orașul Delgoda, în apropierea capitalei Colombo. Fetița fusese adusă de părinți pentru a fi exorcizată, potrivit presei locale.

Mama fetiței credea că fata ei era posedată de un demon, drept pentru care a dus-o acasă la femeia care efectua asemenea practici pentru un ritual de alungare a „spiritului rău”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Sri Lanka, Ajit Rohana, potrivit The independent, titrează Libertatea.

Aceeași sursă a declarat că femeia care a făcut ritualul a stropit fetița cu ulei, apoi a început să o lovească în mod repetat cu un baston. Când fetița și-a pierdut cunoștința, a fost transportată la spital, unde a fost declarată decedată.

Poliția a informat că luni urmează să aibă loc o autopsie și o examinare post-mortem. Cazul fetei de 9 ani nu este singurul. Poliția a mai adăugat că, în ultimii ani, în zonă au avut loc mai multe astfel de ritualuri de exorcizare, în unele cazuri fiind provocate vătămări fizice puternice și chiar soldate cu moartea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel