Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeie din Spania, închisă după ce i-a tăiat penisul șefului ei cu un cuțit de bucătărie
WhatsApp
O femeie din Spania a fost condamnată la închisoare după ce și-a mutilat șeful. Pentru a scăpa de sentință, făptașa a promis că îi va cere scuze victimei. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O femeie din Spania a fost condamnată la șapte ani de închisoare după ce i-a tăiat penisul șefului ei cu un cuțit de bucătărie. Această decizie a fost luată după ce autoarea incidentului și-a mărturisit fapta și a ajuns la un acord cu procurorul în cadrul procesului desfășurat la Tribunalul din Barcelona.

Agresoarea promite că își va cere iertare

 

În timpul procesului, femeia a afirmat că avea o relație de "ani" cu victima și că lucra într-unul dintre barurile deținute de bărbat. Incidentul a avut loc pe 31 mai 2021, când bărbatul s-a dus la barul unde lucra femeia pentru a o ajuta să închidă. Acolo, sub pretextul unei activități sexuale, femeia i-a tăiat penisul cu un cuțit de bucătărie.

Deși inițial a negat fapta, femeia a recunoscut agresiunea după o pauză acordată de magistrat pentru a discuta cu avocatul ei. Victima a declarat că femeia l-a convins să întrețină relații sexuale, iar apoi a acționat brutal.

Cu toate acestea, în ciuda mărturisirii sale și a acordului cu procurorul, femeia a cerut judecătorilor să îi permită să trăiască o viață normală și să nu fie trimisă din nou în închisoare, promițând să respecte legea și să își ceară scuze victimei, relatează 20 Minutos

Citește și: VIDEO. Româncă din Spania, păcălită de ”Brad Pitt”. Elena a rămas fără bani și fără ”pretendent” 

Parchetul a cerut inițial o pedeapsă mai mare pentru o presupusă infracțiune de mutilare genitală, iar în rechizitoriu a solicitat și impunerea unui ordin de restricție de 250 de metri pentru 10 ani împotriva femeii.

Aceasta a susținut că bărbatul a forțat-o să întrețină relații sexuale neconsensuale, dar aceste afirmații nu au fost luate în considerare în dosar.

În final, femeia a acceptat pedeapsa de șapte ani de închisoare și plata unor despăgubiri în valoare de 250.000 de euro pentru victima agresiunii fizice și psihologice.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel