Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeie din Satu-Mare, mușcată de câine, a ajuns la spital 
WhatsApp
O femeie din județul Satu Mare a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine. Patrupedul era al vecinului și cel mai probabil a scăpat din curte. 
Foto ILUSTRATIV (sursa: Pixabay)

 O femeie din localitatea Cămârzana a fost transportată la spital după ce a fost muşcată de un câine, proprietarul patrupedului fiind identificat şi cercetat, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti-Oaş au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 64 de ani, domiciliată în comuna Cămârzana, ar fi fost transportată la spital, cu multiple traumatisme rezultate în urma muşcăturilor unui animal din rasa canină. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că leziunile suferite de către femeie ar fi fost provocate de către un câine, aparţinând unui bărbat de 48 de ani, vecin al acesteia", precizează sursa citată.

Proprietarul animalului este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietar.

Problema câinilor arde tot mai tare în România

 

Problema câinilor devine una tot mai mare în România. Acesta este un alt incident șocant consecutiv altora care s-au petrecut deja. Săptămâna trecută, o femeie a decedat, după ce a fost muşcată de câini în timp ce alerga în zona unui lac din sectorul 6/ 

Poliţiştii Secţiei 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga ar fi fost muşcată de câini. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

Consilierii generali liberali au cerut demisia directorului Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), după ce o femeie a fost ucisă de câini, sâmbăta trecută, în zona Lacul Morii.

"Sumele alocate anual pentru ASPA Bucureşti din bugetul PMB sunt imense. Vreau un raport detaliat de la conducerea acestei subordonate a PMB, care are atribuţii exclusive şi misiunea de a gestiona câinii fără stăpân şi un plan clar de acţiuni pentru a evita astfel de tragedii în viitor! Vreau să ştiu cine a cerut oprirea capturării câinilor fără stăpân! Solicităm în acest sens demisia imediată a directorului ASPA! Sunteţi plătiţi să ne protejaţi, nu să tocaţi bugete pe pliante!", a scris pe Facebook purtătorul de cuvânt al consilierilor generali PNL Bucureşti, Diana Mardarovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel