Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Femeie, ucisă de câinele unei prietene. S-a sacrificat ca să-și salveze cele două fiice
WhatsApp
O femeie, în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă de un câine de 120 kilograme după ce s-a sacrificat ca să-și salveze cele două fiice, în Oregon, SUA.
Femeie, UCISĂ de CÂINELE unei prietene. S-a SACRIFICAT ca să-și SALVEZE cele două fiice. FOTO: captură dailystar.co.uk

Femeia, din orașul Myrtle Point, a fost ucisă de un buldog american la domiciliu, unde locuia împreună cu cele două fiice ale sale. Amber LaBelle a fost ucisă în dimineața zilei de 24 septembrie, în timp ce striga pentru ca copiii ei să iasă din casă, determinându-l pe fostul ei partener, tatăl fetițelor, să spună „ultimul lucru pe care l-a făcut pe acest Pământ a fost salvarea vieții copiilor ei”.

April Shaw, prietena victimei, a spus că a auzit-o țipând și s-a repezit să vină în ajutor, întâlnind una dintre fiicele victimei care a strigat vecinilor să sune la serviciile de urgență.

Shaw a adăugat: „A fost o scenă destul de urâtă. Am avut un alt vecin care ținea un câine, un câine destul de mare, iar eu am fugit pe lângă câine și am fugit direct la Amber. La acea vreme nu răspundea”

LaBelle a fost dusă la spital de serviciile de ambulanță aeriană, unde a murit în jurul orei 4 dimineața a doua zi.

 

„Ultimul lucru pe care l-a făcut pe acest Pământ a fost salvarea vieții copiilor ei”

 

„A plecat mult prea tânără. Sper tot ce e mai bun pentru fetele ei și că vor face față acestui lucru”, a transmis un prieten apropiat al victimei. 

Fostul partener al femeii și tatăl celor două fetițe, Josef Dieckman, a spus: „Un lucru pe care aș vrea ca oamenii să-l știe este ultimul lucru pe care l-a făcut pe acest Pământ a fost salvarea vieții copiilor ei. Voi fi etern recunoscător pentru asta”.

Dieckman a explicat că victima a strigat copiilor ei să iasă din casă în timp ce era atacată de câine.

 

Câinele, împușcat mortal

 

Procurorul Paul Frasier a declarat că câinele era un bulldog american cu o istorie de atacuri. Proprietara câinelui, Sara Nicholes, ar fi lăsat animalul în grija unui bărbat numit Jeremy Robertson, care se afla acasă la victimă în acea dimineață.

Frasier a spus că Robertson, a cărui relație cu victima este neclară, a lăsat câinele cu LaBelle în timp ce a plecat să-și caute serviciu, adăugând că animalul a fost închis într-un dormitor.

Victima a deschis ușa dormitorului în jurul orei 10 dimineața și a fost brusc atacată de câine. Potrivit lui Frasier, un vecin a tras animalul de pe victimă, în timp ce un alt vecin a târât-o. Frasier a spus că un ofițer de poliție a ajuns la casa femeii, iar câinele a început să se îndepărteze de vecin pentru a ajunge unde se aflau victima și polițistul, determinându-l pe omul legii să-l împuște mortal. 

Autoritățile locale au declarat că acel câine cântărește peste 120 de kilograme.

Frasier a adăugat că ancheta este în curs de desfășurare și constatările vor fi prezentate marelui juriu al județului Coos pentru a decide dacă ar trebui depuse acuzații.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel