Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FCSB - Viking, joi de la 21:30. Gigi Becali l-a anunțat pe Dică despre jucătorul care va pleca
WhatsApp
Nicolae Dică a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că orice rezultat va obţine cu Viking Stavanger, în prima manşă a play-off-ului Conference League, acesta nu va aduce linişte formaţiei sale în partida retur din Norvegia.

"Ne aşteaptă o partidă foarte grea cu un adversar foarte bun. O echipă care a eliminat Sparta Praga înseamnă că este o echipă bună. Orice rezultat vom obţine mâine cu Viking nu ne va aduce linişte în retur. În fotbal se poate întâmpla orice. Se ştie că au fost echipe mari care au câştigat cu 4-0 pe teren propriu, iar apoi în deplasare scorul a fost întors. Aşa că orice rezultat vom obţine mâine nu vom avea linişte în retur. Trebuie să fim pregătiţi pentru ambele jocuri. Îmi doresc să avem atitudine pentru că numai dacă dăm totul pe teren putem câştiga", a menţionat el.

"Viking are o organizare defensivă bună, este agresivă, iar în ofensivă are jucători de calitate, cu viteză, care pot face diferenţa oricând. Trebuie să fim pregătiţi pentru aceste lucruri, să facem o partidă bună atât pe faza ofensivă, cât şi pe faza defensivă, pentru a obţine un rezultat pozitiv. Adică să ne menţinem şansele de calificare pentru meciul retur", a explicat Dică.

Antrenorul speră să le facă o bucurie suporterilor care vor veni la meci şi a precizat că nu se aştepta ca UEFA să sancţioneze clubul cu închiderea peluzelor pentru comportamentul rasist al fanilor.

"Sincer, nu credeam că se va întâmpla nimic, pentru că acel steag nu reprezintă mai nimic. Dar până la urmă e important că vom avea suporterii alături de noi, duminică seara au fost 11.000 pe stadion, dar i-am simţit ca şi cum au fost 40.000. Mă bucur că vin la stadion şi că reuşim să le mai facem câte o bucurie, pentru că oamenii au multe necazuri", a spus acesta.

FCSB renunță la fundașul Bouhenna, după ce Gigi Becali nu a fost mulțumit de randamentul său



Clubul FCSB va renunţa la serviciile fundaşului algerian Rachid Bouhenna, transferat în urmă cu doar o lună şi jumătate de la CFR Cluj, a anunţat Dică.

"Începem să căutăm fundaş central. Bouhenna e şi accidentat după meciul cu Chindia, a avut unele probleme şi înainte, aşa că am decis împreună cu patronul şi cu Mihai Stoica să căutăm un alt fundaş central. Pentru că îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiţi, fie că intră 10 minute sau 90 de minute. Nu vreau jucători care să îmi facă mofturi la antrenament sau la meciuri când intră pe teren sau când sunt schimbaţi. Pentru mine sunt foarte importanţi jucătorii de pe banca de rezerve, pentru că am nevoie ca ei să intre şi să facă diferenţa. Aşa vreau să văd jucătorii, nu supăraţi că joacă în campionat şi nu în cupele europene sau invers. Eu nu vorbesc numai de Bouhena, vorbesc în general", a explicat Nicolae Dică.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia norvegiană Viking Stavanger, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Europa Conference League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel