Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FCSB se califică în faza grupelor Europa League
WhatsApp
FCSB s-a calificat în faza principală a Europa League, după o victorie strânsă cu 1-0 în fața echipei austriece LASK Linz, joi seara, pe Stadionul Steaua din București, în manșa secundă a play-off-ului. La pauză, scorul a fost 0-0.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Astăzi, FCSB și LASK Linz s-au întâlnit în returul play-off-ului Europa League, într-un meci esențial pentru calificarea în faza grupelor. Partida, care a început la ora 21:30 pe stadionul Steaua, a fost crucială pentru ambele echipe.

FCSB a abordat meciul dintr-o poziție dificilă în Superligă, ocupând penultimul loc după o înfrângere recentă cu 0-2 în fața celor de la Hermannstadt. De partea cealaltă, LASK Linz a avut și ei un început modest de sezon, fiind pe locul 10 din 12 echipe în campionatul austriac, după o înfrângere cu 1-2 în fața celor de la Austria Viena.

În meciul tur, disputat în Austria, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, cu Taoui marcând pentru LASK Linz în minutul 34, iar David Miculescu aducând egalarea pentru FCSB în minutul 45+2.

În urma meciului de astăzi, FCSB a reușit să se califice în faza grupelor Europa League. Victoria în returul play-off-ului le permite echipei din București să continue competiția europeană în această sezon, scrie DCNEWS

Echipele de start:

- FCSB (4-2-3-1): Târnovanu - Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic - Șut, Edjouma - Ștefănescu, Olaru, Băluță - Miculescu  
  Antrenor: Elias Charalambous

- LASK Linz (4-2-3-1): Siebenhandl - Bogarde, Ziereis, Boateng, Galvez - Jovicic, Berisha - Usor, Horvath, Pintor - Ljubicic  
  Antrenor: Thomas Darazs

Arbitrajul meciului:

- Arbitru principal: Felix Zwayer (Germania)  
- Asistenți: Robert Kempter (Germania), Christian Dietz (Germania)  
- Arbitru de rezervă: Sven Jablonski (Germania)  
- Arbitru VAR: Christian Dingert (Germania)  
- Asistent VAR: Johann Pfeifer (Germania)

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
pixel