Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
FCSB are un nou patron. Mihai Stoica: Gigi Becali a cedat acțiunile unui om potent financiar
WhatsApp
FCSB are un nou patron, a anunțat Mihai Stoica, precizând că Gigi Becali a cedat deja acțiunile clubui "unui om potent financiar".
Gigi Becali a anunțat că vinde FCSB și se retrage din fotbal (Sursa foto: Youtube)

Gigi Becali și-a anunțat recent retragerea din fotbal, în urma deciziilor controversate de arbitraj luate de Horațiu Feșnic la derby-ul dintre Rapid și FCSB, scor final 1-0. Astăzi, Mihai Stoica a spus că Becali a cedat acțiunile unui alt om de afaceri. 

'Eu de pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, n-are cum să revină la alte sentimente din moment ce s-a autoeliminat din funcție. A spus că nu se mai uită la meciuri, ieri era pe Sfântul Munte Athos, deci era în altă zonă. Ar fi fost intacte șansele la titlu dacă nu lua Feșnic deciziile 'corecte' la meciul cu Rapid.', a spus Mihai Stoica.

'Gigi nu mai e patron, a cedat și acțiunile! A cedat acțiunile cuiva care stă bine financiar, nu vă faceți probleme. Cedarea acțiunilor s-a făcut zilele trecute. Trebuie să mă așez la masă cu noul patron și să discutăm. Am spus că nu mai continui dacă Gigi nu va mai fi la echipă, dar mi-am schimbat gândurile', a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel