Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Farul Constanța - Sheriff Tiraspol, în Liga Campionilor. Victorie mare a Farului
WhatsApp
Farul Constanța a învins-o pe Sheriff Tiraspol în primul tur din preliminariile Champions League.

La pauză, Farul Constanţa şi Sheriff Tiraspol au fost la egalitate, 0-0, la pauza meciului care are loc miercuri seara, la Ovidiu, în manşa întâi din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Scor final: 

FC Farul - Sheriff Tiraspol 1-0

Gol Kiki în minutul 56! Kiki a realizat o fază deosebită, i-a dat cu mingea printre picioare unui fundaș advers și a șutat din unghi la colțul lung. 1-0 pt FC Farul Constanța! 

 

Farul va juca împotriva celor de la Maccabi Haifa dacă se califică în Champions League sau cu o echipă mai slabă în Conference League

 

Maccabi Haifa a obținut o victorie impresionantă în drumul lor către turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, învingând echipa malteză Hamrun Spartans cu scorul de 4-0, în meciul disputat marți seara, în deplasare, în prima manșă a turului întâi preliminar. Acest rezultat pozitiv îi apropie pe israelieni de calificarea în etapa următoare a competiției, unde vor întâlni câștigătoarea dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol.

Într-un alt meci din primul tur preliminar, Zrinjski Mostar din Bosnia a reușit să se impună în deplasare în fața echipei Urartu din Armenia, cu scorul de 1-0.

În cazul în care Farul Constanța va fi eliminată de Sheriff Tiraspol în Liga Campionilor, campioana României va continua în turul secund preliminar al Europa Conference League și va întâlni echipa învinsă din meciul dintre Urartu și Zrinjski.

Rakow Czestochowa din Polonia a învins echipa Floria Tallinn cu scorul de 1-0, iar internaționalul român Deian Sorescu a intrat în teren la pauză pentru echipa campioană a Poloniei. Fundașul român Bogdan Racovițan a fost rezervă la Rakow.

Zalgiris Vilnius din Lituania a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de acasă împotriva echipei Struga, campioana Macedoniei de Nord. În echipa lituaniană, românul Liviu Antal a intrat pe teren în minutul 78. Argentinianul Nicolas Gorobsov, care a jucat anterior la echipele Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna și FC Voluntari, fundașul croat Stipe Vucur (fost la FCSB), au fost titulari pentru echipa gazdă, în timp ce atacantul Donatas Kazlauskas (fost la Academica Clinceni) a fost înlocuit la pauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel