Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Familie de români, găsită fără suflare, în casă: Mamă, fiica de 5 ani, bunicii și un frate al femeii, găsiți fără viață
WhatsApp
Cinci oameni, printre care un copil de 5 ani, au fost găsiți morți, marți, într-o locuință din Bascov, județul Argeș. Cele cinci persoane au fost înjunghiate. Este vorba despre o  familie întreagă. O mamă, o fetiţă de cinci ani, părinţii şi un frate al femeii. 
foto ILUSTRATIV

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, dar şi echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Argeş. Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre cum s-au petrecut faptele, informează Observator. Vinovat de crimă ar fi un bărbat de 50 de ani, cu probleme psihice. Bărbatul a fost găsit de poliţişti ascunzându-se în pădure. 

IPJ Argeș a fost sesizat, prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că în momentul când s-a întors la domiciliu a găsit 5 membrii ai familiei decedați (soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socrii și un cumnat). Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, cele 5 victime fiind decedate și prezentând mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului. 

Totodată, din cercetările efectuate s-a stabilit că la domiciliul reclamantului mai locuia și fratele soției, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. Imediat după sesizare, suspectul principal a fost găsit de către polițiști, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

 

Vezi și 

 

Italia. O mamă româncă a doi copii a plătit cu viața pentru că voia să-l părăsească pe partenerul aflat în închisoare: Fiul de 15 ani, arestat

 

O româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost ucisă, miercuri, în casa ei din Catania, Italia, chiar de propriul fiu, în vârstă de 15 ani. 

Valentina a fost lovită cu mai multe lovituri de cuțit în gât și spate. Când a sosit poliția, chemată de niște rude îngrijorate pentru că nu au putut lua legătura cu ea, pentru româncă nu a mai fost nimic de făcut. La fața locului au intervenit și medicii, însă mama a doi fii minori, a murit la scurt timp după aceea. 

Românca a fost găsită pe podea în dormitor. Investigațiile echipei mobile, coordonate de Parchetul Catania, au fost efectuate asupra partenerului victimei, care în trecut a fost reclamat pentru rele tratamente. Femeia a retras apoi plângerea. Partenerul ei este închis de ceva vreme într-un penitenciar din Sicilia. Investigațiile anchetatorilor s-au concentrat și pe alți posibili suspecți, inclusiv pe o persoană minoră. 

Astfel, polițiștii l-au arestat pe fiul Valentinei, în vârstă de 15 ani, pentru omor. Ordinul a fost emis de Parchetul pentru minori și executat de Echipajul mobil. Din câte s-a aflat, relația dintre mamă și fiu era tensionată de ceva vreme, iar crima s-ar fi petrecut în culmea unei dispute.

Între timp, încep să apară detalii despre motivul crimei. 

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel