Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Experiența terifiantă pe care a trăit-o o ucraineancă într-un hotel din România. Poliția: „Aici ești un nimeni”
WhatsApp
O ucraineancă a stârnit o mare dezbatere pe platforma de socializare TikTok după ce a povestit despre experiența sa neplăcută într-un hotel din stațiunea Mamaia, Constanța. 
Experiența terifiantă pe care a trăit-o o ucraineancă într-un hotel din România. Poliția: „Aici ești un nimeni” / Foto: TikTok

Într-un clip video emoționant, o tânără din Ucraina a descris modul în care ea și aproximativ 60 de compatrioți au fost forțați să părăsească un hotel, chiar și după ce au plătit pentru cazare și au prezentat toate documentele necesare.

Potrivit relatării ucrainencei, aceasta și alți ucraineni se aflau în căutarea unui loc de cazare și au ales un hotel din Mamaia. Cu toate că au plătit o garanție și au achitat costul pentru 10 zile de cazare, aceștia au fost ulterior forțați să părăsească locația. Mai mult decât atât, femeia a declarat că au fost tratați cu dispreț atunci când au încercat să apeleze la ajutorul poliției.

"Am sunat la poliție și mi-au spus: „Aici ești un nimeni, ești ucrainean”. Și nu am putut face nimic, doar am stat acolo și mi-am recuperat o parte din garanție", a relatat femeia în clipul său viral de pe TikTok.

 

Ucraineancă discriminată de poliție

 

Aceasta a acuzat că proprietarul hotelului avea relații în cadrul poliției, ceea ce a dus la lipsa de sprijin din partea autorităților. În plus, ucraineanca a descris modul în care hotelul i-a returnat doar o parte din suma plătită ca depozit, susținând că li s-a cerut să plătească pentru un duș care nu a fost din vina lor.

"Am plătit 100 de lire garanție pentru o cameră bună, dar avea dușul stricat. Nu noi l-am stricat, dușul nu era rupt, nu avea nimic. Iar ei mi-au zis când mi-au înapoiat banii că ori accept 60 de lire înapoi ori nu mai primesc nimic. Tot ei au spus că trebuie să plătesc pentru duș 200 de lei, care este mai puțin de 40 de lire câte au oprit, dar ei nu au înlocuit nimic la duș, noi nu am rupt nimic, însă mi-au luat banii", a spus ucraineanca.

Clipul video a devenit rapid viral pe TikTok, atrăgând atenția publicului larg și stârnind comentarii controversate din partea altor persoane.

În concluzie, femeia și-a încheiat mesajul îndemnându-i pe alții să evite să călătorească în Mamaia, Constanța avertizând că hotelul și tratamentul primit sunt exemple negative..

„La final când am vrut să sun iar poliția să mă ajute mi-au spus: "Mai sună o dată la poliție și o să ajungi la închisoare". Asta doar pentru că proprietarul hotelului avea relații acolo. Nu mergeți niciodată la Mamaia, Marea Neagră!", încheie ucraineanca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel