Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Euro 2020. Meciul Danemarca - Finlanda, dus la bun sfârșit după prăbușirea lui Eriksen
WhatsApp
Finlanda a obținut prima victorie 1-0 cu Danemarca. Meciul a fost întrerupt în minutul 43, după ce Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon. Mijlocașul este acum în afara pericolului.  
Euro 2020. Meciul Danemarca - Finlanda, dus la bun sfârșit după prăbușirea lui Eriksen

hristian Eriksen, de 29 de ani,  s-a prăbușit pe gazon în minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda. UEFA a luat decizia de a suspenda inițial partida. Fotbalistul a fost resuscitat pe gazon și transportat la spital. Și-a revenit, vorbește și respiră singur, iar colegii și adversarii au luat decizia de a continua partida.

Euro 2021. Christian Eriksen s-a prăbușit la pământ și este resuscitat. Momente DRAMATICE. Meciul Danemarca-Finlanda a fost reluat

Derby-ul nordic al grupei B de la Euro 2020 a fost tranșat de revelația Finlanda, datorită reușitei semnate de Joel Pohjanpalo, în minutul 60. Meciul a fost marcat însă de momentul nefericit din minutul 43, când Eriksen s-a prăbușit pe gazon și a fost resuscitat minute în șir. 

Starea lui Christian Eriksen: și-a revenit. Fotbalistul a răspuns manevrelor de resuscitare. Ce spun medicii despre fotbalistul danez

UEFA a anunțat oficial că fotbalistul Christian Eriksen a fost transportat la spital, acolo unde a fost stabilizat de medici.  

Fotografiile realizate de jurnaliștii care se aflau pe marginea terenului îl arătau pe acesta cu masca la gură și cu mâna la cap. Acesta putea privi și reacționa la ce se întâmplă în jur, astfel că totul pare a fi în regulă. Meciul a fost însă suspendat, iar UEFA trebuie să ia o decizie cu ce se va întâmpla mai departe cu acest meci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel