Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"Este deja prea mult!". Șeful ANPC, contrariat de cele descoperite într-un lanț de magazine din România, „cu magazine impecabile si cu multe dezastruoase“ / FOTO
WhatsApp
După doi ani de avertismente și nerespectare a standardelor, reprezentantul ANPC, Horia Constantinescu, amenință cu întreruperea activității unor magazine Mega Image.
Foto: Horia Constantinescu

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a făcut o mustrare publică pe pagina sa de Facebook, lanțului de magazine Mega Image pentru ceea ce consideră el lipsa de respect față de consumatori și nerespectarea standardelor impuse.

2. Foto: Hori... (mega-image-anpc--foto-horia-constantinescu-8_14709700.jpg)

"Este deja prea mult! Doi ani de amenzi, de promisiuni, de lipsă de respect față de dumneavoastră și ANPC, trebuie să se încheie! Lanțul Mega Image este unul al contrastelor! Cu magazine impecabile și cu multe dezastruoase, tot amână aducerea tuturor la nivelul pe care îl meritați! Vom opri acțiunea când nu va mai fi nevoie să sortați dvs legumele și fructele sau să suportați lipsa de igienă! Până atunci, unor magazine le vom stinge lumina!", a declarat Constantinescu în postarea sa.

3. Foto: Hori... (mega-image-anpc--foto-horia-constantinescu-3_20103300.jpg)

De-a lungul a doi ani, Mega Image a fost sancționat repetat de către ANPC, dar conform reprezentantului acestei autorități, problemele persistă în anumite locații ale lanțului de magazine. Horia Constantinescu a subliniat că amenințarea cu întreruperea activității unor magazine este menită să atragă atenția asupra problemelor semnalate și să determine implementarea unor soluții imediate.

4. Foto: Hori... (mega-image-anpc--foto-horia-constantinescu-5_40389900.jpg)

 

5. Foto: Hori... (mega-image-anpc--foto-horia-constantinescu-4_58787800.jpg)

6. Foto: Hori... (mega-image-anpc--foto-horia-constantinescu-1_85015200.jpg)

7. Foto: Hori... (mega-image-anpc--foto-horia-constantinescu-7_02067000.jpg)

8. Foto: Hori... (mega-image-anpc--foto-horia-constantinescu-9_76398600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel