Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Este de necrezut!” Un fotograf român a încercat poza „perfectă”, în Grecia. Momentul a fost întrerupt neașteptat - VIDEO VIRAL
WhatsApp
Bogdan Duminciuc, un cunoscut fotograf român, a avut parte de o întrerupere neașteptată în cadrul unei ședințe foto, în Corfu, Grecia. Postarea a devenit virală.  
„Este de necrezut!” Un fotograf român a încercat poza „perfectă”, în Grecia. Momentul a fost întrerupt neașteptat - VIDEO VIRAL

Un cuplu, înainte de a-și jura dragostea pe veșnicie în fața altarului, au vrut o ședință foto la malul mării întrucât au vrut să fie portretizați într-un peisaj de vis. Însă, au avut parte de o întrerupere neașteptată: o altă persoană a apărut în cadru, la momentul nepotrivit și a sfârșit prin a strica interpretarea „perfectă” a momentului . Episodul în cauză a generat o dezbatere în rândul utilizatorilor.

 

„Această Karen a decis să strice fotografia”

 

Bogdan Duminciuc se ocupă de realizarea unor producţii audiovizuale de nunţi. Cameramanul a dezvăluit o situație incomodă  pe care a trăit-o într-unul dintre ultimele sale locuri de muncă.

Cu această ocazie, după cum a explicat Bogdan, a fost pe insula Corfu cu un cuplu. „Încercam să fac o fotografie cu acest cuplu când un avion tocmai zbura deasupra lor”, a spus el într-un video pe care l-a postat pe rețelele sale de socializare. În acel moment, potrivit clipului, a apărut o femeie cu câinele ei. „Această Karen a decis să strice fotografia”, a spus românul. 

 

@duminciucbogdanfilms Wedding in Corfu ????✈️ #karen #ruinedshot #weddingvideographer #corfu ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

Acest cetățean, aparent distras, a trecut în fața camerei, spre surprinderea protagoniștilor. „Oh, nu!”, a exclamat Bogdan, în timp ce se uita la ea. „Hai, te rog...”, a exprimat apoi bărbatul furios.

 

Dezbatere pe rețelele de socializare: „Ei blochează drumul” / „Nu pot aștepta un minut”

 

Videoclipul s-a viralizat și a adunat deja milioane de vizualizări. „Nu se poate”, s-a plâns un utilizator neîncrezător. Alții, la rândul lor, s-au aventurat să creadă că femeia a întrerupt înregistrarea intenționat. „Este de necrezut câți oameni nu pot aștepta un minut să fie făcute fotografii. Dacă aș fi fost în locul ei, aș fi așteptat fără nicio problemă”, a comentat o tânără.

2. -imagine fara descriere- (este-de-necrezut-un-fotograf-roman-a-incercat-poza-perfecta--in-grecia--momentul-a-fost-intrerupt-neasteptat---video-viral-2.jpg)

Pe de altă parte, au fost cei care au apărat femeia, susținând că a fost „cu adevărat” distrasă. „Nu și-a dat seama, era în lumea ei”, a spus un internaut.

Pe de altă parte, câțiva utilizatori au criticat cuplul: i-au acuzat că obstrucționează spațiul public. „Ei blochează drumul”, a spus o persoană. „Înțeleg că este un spațiu public, dar... Chiar nu a văzut rochia, cuplul și camera?”, s-a întrebat altul. 

„Odată, tatăl meu a oficiat o nuntă. O femeie necunoscută, de nicăieri, a ales să meargă în fața cuplului și a restului publicului în timp ce se logodeau la altar”, a spus un al treilea, comparând această anecdotă cu cea a lui Bogdan.

3. -imagine fara descriere- (este-de-necrezut-un-fotograf-roman-a-incercat-poza-perfecta--in-grecia--momentul-a-fost-intrerupt-neasteptat---video-viral-3.jpg)

A fost o neglijență? A fost intenționat? Singurul lucru verificabil până acum este că videograful a capturat neintenționat un video viral. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel