Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elvețianul care a furat o maşină şi a provocat două accidente în Sibiu, reţinut. Se crede urmașul lui Dracula
WhatsApp
Tânărul din Elveția care a furat o maşină şi a provocat două accidente, în Sibiu, a fost reţinut. Spune că este urmașul lui Dracula și că a venit în România să devină vampir. 
Un elvețian susține că e nepotul lui Dracula

Cetăţeanul străin în vârstă de 19 ani, urmărit de poliţişti după ce a furat un autoturism din municipiul Făgăraş şi a provocat două accidente rutiere în judeţul Sibiu, a fost reţinut, anunţă luni IPJ Sibiu.

''În continuarea cercetărilor efectuate pentru stabilirea circumstanţelor producerii incidentului din data de 20 octombrie, când un cetăţean străin, în vârstă de 19 ani, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, provocând ulterior o tamponare şi un accident rutier pe DN 1, vă informăm că, în această seară, în baza probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au luat măsura reţinerii persoanei în cauză pentru 24 de ore'', informează sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Tânărul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Acesta a fost implicat în două evenimente rutiere cu autoturismul furat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, el a acroşat mai întâi un autoturism pe DN1, într-un sens giratoriu, eveniment soldat doar cu pagube materiale.

Al doilea accident, în care au fost implicate patru autoturisme, s-a produs pe DN1, în Şelimbăr, în apropierea unei staţii de alimentare cu combustibil. Cele patru maşini erau conduse pe aceeaşi direcţie de deplasare, iar în urma accidentului au rezultat trei răniţi, două femei şi un bărbat.

Şoferul nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. 

După ce a fost prins de polițiști, tânărul a pretins că este strănepotul legendarului domnitor Vlad Țepeș, cunoscut în cultura populară ca Dracula, și că s-a aventurat în România pentru a-și împlini destinul de a deveni vampir.

"Vreau să merg la Hoia Baciu, la Castelul Dracula, la străbunicul meu Vlad Țepeș. Sper că mă poate face vampir", a spus tânărul în timpul interogatoriului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel