Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Eliminare Chefi la Cuțite 31 mai 2023. Concurenta care a plecat a izbucnit în lacrimi
WhatsApp
Miercuri, 31 mai 2023, a fost zi cu eliminare la Chefi la Cuțite. Dacă în urmă cu o zi o amuletă a salvat un concurent, de această dată lucrurile nu au mai stat așa. 

Florin Dumitrescu a câștigat proba ghicitorii de astăzi și a decis cu ce buget gătește fiecare echipă

Astfel, Dumitrescu a ales să gătească cu bugetul mediu de 70 lei, iar lui Cătălin Scărlătescu i-a dat cel mai mare buget de 150 lei. Cel mai mic buget, cel de 30 de lei i-a revenit lui Sorin Bontea, care a decis să facă plăcintă cu mere. Chiar dacă a avut bugetul cel mai mare și s-a orientat către un mușchi de vită, Scărlătescu nu l-a gătit prea bine și nu a luat numărul mare de farfurii la care se aștepta.

Totuși până la proba propriu-zisă au mai fost o serie de evenimente importante pentru concurs. Astfel, Florin Dumitrescu a decis să schimbe un concurent cu altul. El a decis să o dea pe Luna la schimb cu concurentul Constantin Onuț de la Bontea. Toți au fost surprinși de această mutare, mai ales că Dumitrescu părea că și-l dorește pe George Popescu de la Scărlătescu.

Totodată, la începutul probei, Sorin Bontea a ales să folosească și el o amuletă, care i-a pus în mare dificultate pe concurenții celorlalte echipe. Aceștia au fost nevoiți să gătească în ștafetă de câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute: "Schimbați!" se auzea la fiecare trei minute, atunci când concurenții de la banc se mutau și alții din spate treceau la aragaze, la gătit.

În timpul probei, a fost și spectacol și asta pentru că Florin Dumitrescu s-a dus peste concurentul lui Cătălin Scărlătescu pentru a-l ține de vorbă. Astfel, Dumitrescu a încercat să-l distragă pe George Popescu, moment în care a fost contrat de Cătălin Scărlătescu. 

„Lasă-mi-l în pace, te rog! Mi l-ai înghesuit! Îi suflă în ceafă. Mă, ce cauți tu aici?!”, a spus Scărlătescu după ce s-a enervat. 

„Mă uitam și eu. Poți să mă lași să mă uit și eu?”, i-a răspuns chef Florin Dumitrescu.

„Cică se uită să învețe. Ce să înveți tu, mă? Du-te la școală, dacă vrei să înveți! Nu mai învăța tu de aici, că n-ai de la cine să înveți aici”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Chefi la Cuțite 31 mai 2023. Eliminarea serii 

 

În cele din urmă, a fost aproape egalitate între cei trei concurenți. Deși a avut bugetul cel mai mare pentru gătit, Cătălin Scărlătescu a primit doar trei farfurii, în timp ce echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au primit căte patru farfurii. Astfel, toate echipele intră la duel. În timp ce Cătălin Dumitrescu a fost nevoit să-și trimită toată echipa la duel, ceilalți doi chefi au ales câte jumătate din concurenți.

Pentru proba duelului concurenții au fost nevoiți să treacă proba "Pilos": adică să gătească pe bază de lactate. 

Iulia de la echipa lui Cătălin Scărlătescu este concurenta care a părăsit concursul. Aceasta a izbucnit în plâns de dezamăgire în momentul în care a aflat că ea este concurenta care trebuie să plece acasă. 

2. -imagine fara descriere- (iulia-eliminata-de-la-chefi-la-cutite.jpg)

"Am greșit, știu. Mi-am dorit atât de mult și am plecat atât de repede," a spus Iulia după ce a aflat că a fost eliminată. Iulia abia intrase în concurs, fiind printre concurenții care au fost aduși printr-o amuletă, deși inițial nu a fost aleasă în echipe. 

Chefii au decis că Iulia trebuie să plece din concurs pentru că din trei elemente gatite două a fost nefăcute. Aceasta a obținut doar cinci puncte, după ce Sorin Bontea i-a dat un singur punct, iar Dumitrescu și Scărlătescu i-au oferit două puncte. 

Florin, concurentul salvat ieri de amuleta lui Bontea a fost și astăzi la un pas de eliminare, obținând doar șapte puncte. Doar rateul major al Iuliei l-a menținut astăzi în concurs, Bontea arătându-se foarte dezamăgit de acest lucru. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel