Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Elev, bătut de colegi, la un liceu din Vâlcea. Jandarmii i-au amendat pe agresori
WhatsApp
Trei elevi ai Liceului „Constantin Brâncoveanu” din Horezu, judeţul Vâlcea, au fost amendaţi după ce, miercuri, au agresat un alt elev, în vârstă de 17 ani, chiar în sala de clasă. Totul s-a petrecut în timpul pauzei, de față fiind și ceilalți elevi, însă niciunul nu a intervenit.

Elevul agresat a anunțat personalul de pază al liceului, care a solicitat ajutorul jandarmilor. La fața locului a intervenit o patrulă de jandarmi, care e afla în apropierea unității de învățământ.

Oamenii legii au reuit să-i identifice pe elevii care au provocat scandalul. Toți trei sunt minori, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani.

În timpul altercației, aceștia l-au lovit cu palmele în zona feței și a corpului pe colegul lor de 17 ani. Victima nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, relatează Stirile PRO TV.

 

Agresorii, amendați cu câte 1.000 de lei fiecare

 

„Patrula de jandarmi i-a adus la cunoștință elevului că poate depune plângere împotriva celor trei colegi, însă nici elevul și nici unchiul acestuia, în urma consultării telefonice cu părinții minorului, nu au dorit să procedeze în acest sens. În consecință, cei trei elevi au fost sancționați contravențional de către jandarmi cu amenzi în valoare de 1.000 lei fiecare pentru încălcarea mai multor prevederi ale Legii 61 din 1991 (republicată).

De asemenea, toate informațiile au fost transmise Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru măsuri specifice din competență. Urmează ca la nivelul instituției de învățământ să se desfășoare activități de prevenire a acestui gen de fapte”, transmite IJJ  Vâlcea.

Oficialii Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea menţionează că toate informaţiile cu privire la acest incident au fost transmise Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru măsuri specifice din competenţă.

Este al doilea incident produs săptămâna aceasta care necesită intervenţia jandarmilor la unităţi de învăţământ din Vâlcea. Marţi, jandarmii au intervenit la Colegiului Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea, unde un elev de clasa a unsprezecea s-a prezentat la cursuri având un pistol de airsoft, conducerea unităţii de învăţământ fiind cea care a sesizat autorităţile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel