Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Nu regret și nu voi regreta, totul merge“: El este Sergiu Andrei, românul de 30 de ani mort în Italia, după ce a intrat cu mașina într-un copac
WhatsApp
Un tânăr român în vârstă de 30 de ani, Sergiu Andrei Avieritei, și-a pierdut viața în urma unui grav accident de mașină în Italia, unde lucra. Bărbatul era tatăl unei fetițe. 

Tragedie în Castiglione della Pescaia: un tânăr tată a murit într-un accident de mașină în Punta Ala.

Sergiu Andrei Avieritei era român, avea 30 de ani, locuia de ceva vreme în Scarlino (Grosseto) și era grădinar la pepiniera Gardens din Punta Ala, ca și fratele său Ionuț. Miercuri, 6 decembrie, dimineața, a ieșit cu mașina de pe șoseaua provincială 61, în drum spre serviciu.

Ajutoarele, care au sosit rapid, nu au putut face nimic. Recent despărțit de soția sa, rămasă în România, Sergiu lasă în urmă o fetiță.

Liniștea de miercuri a fost întreruptă de o tragedie pe drumul provincial 61, în apropiere de Punta Ala. Sergiu Andrei Avieritei, un tânăr în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier în timp ce se îndrepta spre serviciu.

Soarta tragică a lui Avieritei a fost pecetluită atunci când a pierdut controlul vehiculului, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat cu mașina. Tânărul a fost prins sub vehicul și, în ciuda intervenției rapide a salvatorilor, toate încercările de resuscitare s-au dovedit a fi zadarnice.

2. -imagine fara descriere- (avieritei_90306400.PNG)

Originar din România, Avieritei era de mult timp integrat în comunitatea din Maremma, lucrând ca grădinar la compania Gardens din Punta Ala. A fost un tată iubitor, lăsând în urmă o fiică care acum trebuie să facă față dureroasei absențe a părintelui său.

Vestea morții sale premature a zguduit profund zona înconjurătoare. Tânărul român era iubit și respectat în comunitatea locală, demonstrând cât de integrat și înrădăcinat era în regiune.

Autoritățile competente, sosite la locul accidentului, au făcut cunoscute circumstanțele producerii incidentului, în timp ce în rândul prietenilor, cunoscuților și colegilor de serviciu s-au răspândit condoleanțe și un sentiment de gol în urma pierderii lui Sergiu Andrei Avieritei.

Cu dor câtev ore înainte, Sergiu Andrei postase pe contul său de TikTok un clip filmat în timp ce se afla la volanul mașinii sale, pe care l-a intitulat „Nu regret și nu voi regreta , totul merge fresh“

 

 

@sergiuavi

Nu regret și nu voi regreta , totul merge freșș????????????

♬ original sound - Adrian Tutu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel