Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
El este românul din Italia care și-a pierdut brațul în timpul jafului la bancomat / FOTO-VIDEO
WhatsApp
Hoțul român care și-a pierdut antebrațul după ce a încercat să arunce un bancomat în aer, în Italia, este Lucian Mihălțan, un interlop din Timișoara. 
Foto: Lucian Mihălțan / Sursă: voceatimisului.ro

În urmă cu câteva zile, presa italiană a relatat cazul unui român în vârstă de 36 de ani care și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de spargere a unui bancomat al băncii Riviera din orașul Cattolica. Evenimentul a avut loc în timpul nopții dinspre 4 mai, în jurul orei patru dimineața, când membrii unei presupuse bande de infractori, au încercat să detoneze bancomatul plasând un dispozitiv exploziv în fisura bancomatului.

Din nefericire pentru hoți, detonarea bancomatului a dus la o serie de consecințe neașteptate. În urma exploziei eșuate, unul dintre hoți, a suferit răni grave, fiind ulterior abandonat la locul faptei de complicii săi.

Hoțul român care și-a pierdut antebrațul este un timișorean implicat într-o rețea de hoți profesioniști


Conform jurnaliștilor de la VoceaTimișului, până de curând, Lucian Mihălțan a fost implicat într-o rețea de hoți de elită. Gruparea, destructurată recent de către DIICOT, a comis peste 300 de spargeri la vile și 126 de jafuri la sedii de firme din județele Timiș, Caraș-Severin și Arad. Printre victime se numără diverse personalități, precum fostul consilier local Andrei Petrișor, fiul fostului președinte al Tribunalului Timiș, Mircea Ionescu, sau fostul director al Romtelecom, medicul anestezist Petre Deutsch.

Un alt prejudiciu notabil a fost sustragerea unui seif conținând 1,7 milioane de lei din casa fostului șef al Finanțelor Publice din Oțelu Roșu, Petru Lupsac. Lucian Mihălțan, pentru a obține o reducere a pedepsei, a colaborat cu autoritățile și l-a denunțat pe cunoscutul Cosmin Mladin din Arad, cunoscut sub numele de "împăratul țigărilor de contrabandă" din vestul României, înainte de a fugi în Italia.

VIDEO. JAFUL DE LA BANCOMAT

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel