Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice: Carabinierii nu au niciun indiciu despre cel care i-a luat viața Georgetei
WhatsApp
Continuă cercetările în cazul morții Georgetei Ancuța P., o muncitoare româncă găsită fără viață într-o zonă rurală din provincia Catania: deocamdată nu există suspecți.

Moartea Georgetei Ancuța P., românca de 43 de ani găsită moartă ieri după-amiază, joi, 1 decembrie, în contrada Ritornella, între Belpasso și Paternò, în provincia Catania, este încă învăluită în mister. Femeia era despărțită de soț și avea o fiică în orașul natal. Românca lucra ca muncitor agricol și locuia într-o cabană la țară, în apropierea unei ferme din oraș.

Carabinierii companiei Paternò au preluat ancheta, în timp ce aseară, la fața locului au intervenit și colegii de la unitatea de anchetă a comandamentului provincial Etna, coordonată de Procuratura din Catania.

Pentru moment, este exclus ca această crimă să se fi produs în familie: victima era despărțită, dar fostul soț, un compatriot de-al ei, nu mai locuiește în Sicilia. Se mutase în România cu ani în urmă, împreună cu fiica pe care o avea cu femeia ucisă. Un alt fapt cert este că femicidul nu a avut loc în timpul unui jaf: în căsuța în care femeia locuia singură, totul era la locul lui, nu s-au găsit urme care să-i conducă pe anchetatori la ipoteza unei crime care să culmineze cu un act de pradă.

Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice: Criminalii nu au niciun indiciu despre cel care i-a luat viața Georgetei 

 

După cum relatează CataniaToday, anchetatorii au lucrat toată seara pentru a face verificări la fața locului, ascultând persoanele care au fost în contact cu victima pentru a încerca să deschidă o pistă. S-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se obține și alte elemente utile anchetei, care continuă în ritm alert pentru a-l aduce pe criminal în fața justiției, săpând și în cercul de cunoștințe al femeii.

Românca fost ucisă cu o pușcă încărcată cu alice. Nu au reieșit elemente care să sugereze o tentativă de jaf, iar pista familiei a fost exclusă, întrucât fostul soț se întorsese de mai mulți ani în România, împreună cu fiica lor. În acest moment, cazul este ținut sub strictă confidențialitate, iar numele ei nici măcar nu a fost făcut public.

Parchetul din Catania a deschis o anchetă sub infracțiunea de omor, iar carabinierii au luat declarații de la colegii și prietenii româncei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel