Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dumitru Șeicaru, afaceristul dispărut în Vinerea Mare, a fost găsit mort în mașină
WhatsApp
Un om de afaceri, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit mort în propria maşină, miercuri, între localitățile Anina şi Carasova, din Caraș-Severin. Trupul bărbatului se afla într-o râpă.
Un afacerist român, dispărut în Vinerea Mare, a fost găsit mort în mașină

Dumitru Şeicaru a plecat de acasă, vineri, în jurul orei 10.00. Acesta avea mai multe afaceri în Reșița, printre care un restaurant, o brutărie și un magazin de panificaţie.

Familia nu mai știa nimic de el de pe 22 aprilie, când Dumitru Şeicaru a plecat din Reşiţa, la volanul mașinii sale, o Dacia Logan MCV.  Anchetatorii încearcă acum să afle dacă bărbatul s-a sinucis, a fost asasinat sau a avut un accident. 

La momentul plecării, bărbatul de 1.80 şi 100 kilograme, cu constituție robustă, păr cărunt, ochi verzi, purta pantaloni de culoare neagră, un tricou de culoare vișinie și vestă de culoare kaki.

După ce familia afaceristului a sesizat polițiștii, oamenii legii au făcut verificări pe la spitale, dar au căuat și în parcuri, stații de cale ferată și autogări. După 6 zile, cadavrul său a fost descoperit într-o râpă.

Unele voci spun că există posibilitatea ca omului de afaceri să i se fi făcut rău la volan, dat fiind faptul că nu ar exista nicio urmă de frânare la ieșirea mașinii de pe partea carosabilă.

Dumitru Şeicaru ar fi avut diabet și probleme cardiace. Trupul omului de afaceri urmează să fie autopsiat, iar criminaliștii strâng probe pentru a stabili împrejurările în care a decedat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel