Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dubă plină ochi de lemne, surprinsă mergând pe contrasens pe autostradă
WhatsApp
Un incident grav a avut loc pe Autostrada 7, când șoferul unei dube încărcate cu lemne a fost surprins mergând pe contrasens pe centura orașului Bacău. Gestul inconștient al șoferului putea să ducă la consecințe tragice, atât pentru el cât și pentru ceilalți participanți la trafic.
Dubă plină ochi de lemne, surprinsă mergând pe contrasens pe autostradă / Foto: Captura Youtube

Potrivit martorilor oculari, șoferul a condus minute bune pe banda destinată circulației în sens opus, ignorând pericolul iminent pe care îl reprezenta pentru ceilalți participanți la trafic. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat că duba încărcată cu lemne era plină și că vehiculul ocupa aproape toată lățimea drumului, conform Digi24.

Incidentul a fost cu atât mai grav cu cât a avut loc pe o autostradă cu un trafic intens, unde viteza de deplasare a mașinilor poate ajunge și la 130 de kilometri pe oră. Din fericire, nu s-a produs niciun accident major în urma acestei acțiuni nechibzuite, iar șoferul a realizat greșeala înainte ca să se întâmple ceva tragic.

 

Amendă de 1.500 de lei

 

Autoritățile au reușit să identifice șoferul abia după o lună de la incident, iar acesta a fost amendat cu 1.500 de lei și i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de patru luni. În ciuda sancțiunilor, gestul imprudent al șoferului a ridicat întrebări serioase cu privire la respectarea regulilor de circulație și la necesitatea unei mai bune conștientizări a pericolelor asociate cu conducerea pe autostradă.

Incidentul servește drept avertisment pentru toți șoferii cu privire la necesitatea de a respecta regulile de circulație și de a conduce într-un mod responsabil, în special pe autostrăzi și drumuri cu trafic intens. Este esențial ca fiecare participant la trafic să își asume responsabilitatea pentru siguranța sa și a celor din jur, evitând astfel situații periculoase care ar putea avea consecințe grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel