Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dubă cu români, accident cumplit în Franța. Un tânăr de 25 de ani a murit, alți doi sunt în stare gravă
WhatsApp
Tragedie pe o șosea din Franța. Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite grav în urma unui accident la Saint-Martin-sur-Ocre. 
Foto ILUSTRATIV

O duminică care ar fi trebuit să fie liniștită s-a transformat într-o tragedie, după ce un autoturism și un vehicul utilitar s-au ciocnit violent pe șoseaua D940 în Saint-Martin-sur-Ocre, o comună în departamentul Loiret din centrul Franței. Incidentul a avut loc puțin înainte de prânz, iar în urma acestuia un tânăr de doar 15 ani a murit, alți doi, în vârstă de 22 și 23 de ani, se află într-o stare critică la spital.

Impactul violent dintre cele două vehicule a avut loc în jurul amiezii. Într-un autoturism Citroen C3 se aflau trei tineri din Loiret, iar în dubă se aflau trei persoane, toți de naționalitate română.

Victima a fost identificată drept un adolescent de doar 15 ani, pasager în Citroen, iar ceilalți doi tineri sunt într-o stare critică, fiind transportați cu avionul la Spitalul Universitar din Orléans pentru îngrijiri medicale urgente.

Românii care se aflau în dubă au suferit răni ușoare și au fost transportați la centrul spitalicesc Gien pentru evaluare și tratament. Operațiunile de salvare au adus la fața locului zeci de pompieri și forțe de intervenție, inclusiv echipaje din Gien, Coullons, Châtillon-sur-Loire și Sully-sur-Loire, alături de jandarmi și echipe SMUR din Gien și Orléans.

Traficul a fost grav afectat de accident, fiind întrerupt pe D940 pe durata operațiunilor de salvare, scrie publicația Le Berry.

-------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel