Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Drona care l-a ucis pe generalul Soleimani, în România (VIDEO)
WhatsApp
Una dintre cele mai avansate drone din lume, MQ-9 Reaper, a fost prezentată astăzi la Câmpia Turzii. Același model de dronă a fost folosit de americani pentru a-l ucide pe generalul iranian Qassem Soleimani la începutul anului.

Ambasadorul SUA în România a participat, alături de şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, marţi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" din Câmpia Turzii, la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului româno-american DACIAN REAPER-20.

Alături de cei doi a fost prezent şi directorul de operaţiuni de la Baza aeriană Ramstein din Germania, Michael G. Koscheski.

În cadrul evenimentului de la Câmpia Turzii au fost prezentate principalele date privind exerciţiul şi a fost organizată o expoziţie statică cu tehnica militară din dotarea bazei aeriene, precum şi a aeronavei fără pilot de tip MQ-9 Reaper.

În perioada ianuarie-martie 2020, Baza 71 Aeriană din Câmpia Turzii este gazda exerciţiului româno-american DACIAN REAPER-20, exerciţiu organizat şi planificat în cursul anului 2019.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel