Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Droguri din Spania trimise prin curierat, ascunse într-o sobă. Trei români au fost arestați
WhatsApp
Trei persoane au fost arestate după ce au fost prinse aducând droguri din Spania printr-o firmă de curierat. 
Un român, considerat unul dintre cei mai periculoși prădători sexuali din țară, a fost arestat în Italia / Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Trei traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, după ce anchetatorii au descoperit că aceştia au adus din Spania 14 kilograme cannabis.

Drogurile au fost ascunse într-o sobă

Potrivit DIICOT, doi dintre traficanţi s-au deplasat în Spania de unde au cumpărat drogurile, le-au ascuns într-o sobă, pe care au trimis-o apoi în România, prin intermediul unei firme de curierat.

Ei au fost prinşi de procurori în Bucureşti, imediat după ce au preluat coletul.

Cei doi au fost arestaţi preventiv, iar un alt traficant implicat în acest caz este cercetat sub control judiciar.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră - PTF Cenad din judeţul Timiş. 

Săptămâna trecută,un român întors din Bulgaria a fost arestat după ce polițiștii de frontieră l-au prins având asupra lui 850 grame de cocaină. 

Potrivit informațiilor furnizate de DIICOT, inculpatul a fost identificat ca fiind responsabil pentru introducerea ilegală a unei cantități de peste 850 de grame de cocaină, un drog de mare risc, provenind din Bulgaria și ascunsă în interiorul unui autoturism. Acesta a fost interceptat de polițiștii care efectuau controlul la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu Rutier.

„S-a reținut că, la aceeași dată, inculpatul  a introdus din Bulgaria pe teritoriul României, ascunsă în autoturism, cantitatea de peste 850 grame cocaină (drog de mare risc) destinată comercializării, fiind depistat de către polițiștii care efectuează controlul în Punctul de Trecerea a Frontierei Giurgiu Rutier.”, a declarat DIICOT.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel