Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două turiste spaniole au pus pe Internet ce au găsit în apartamentul închiriat în București. Au dormit cu cuțitul pe noptieră de frică - VIDEO
WhatsApp
Două tinere din Spania au filmat și au postat pe Internet ce au descoperit în apartamentul închiriat în București. După ce au verificat ce se află în spatele unei uși, au dormit cu cuțitul pe noptieră.
Una dintre turistele spaniole deschide ușa care dă spre scara interioară (Sursa foto: Captura TikTok)

Închirierea unui apartament atunci când mergi în vacanță poate aduce experiențe surprinzătoare sau neplăcute. Așa s-a întâmplat cu un grup de prietene spaniole care au decis să petreacă sfârșitul de an în București. Când au ajuns în apartamentul în care urmau să stea, au descoperit un detaliu foarte tulburător care le-a făcut să se teamă, scrie publicația La Nacion.

Una dintre tinerele care a trăit această experiență înfiorătoare a decis să-și înregistreze descoperirea în apartament, iar videoclipul, de doar aproximativ 32 de secunde, a devenit viral și a primit sute de comentarii de la utilizatori care au rămas la fel de uluiți de descoperirea fetei.

O scară veche care unește apartamentele

 

Femeile au descoperit că o ușă mică și albă dă către o scară veche și face legătura cu alte apartamente din aceeași clădire.

Una dintre femei a încercat să pună un dulap în ușă atunci când a realizat că nu se poate închide, de teama ca cineva să nu intre în încăpere. Femeile au povestit pe rețeaua socială cum au dormit cu cuțitele pe noptieră de frică.

Proprietarii apartamentului le-ar fi spus, însă, că nu este nimic în neregulă și că este vorba doar despre câteva gazometre. Videoclipul de 30 de secunde a devenit viral pe rețeaua socială.

 

@airunlarroc que cojones? #fyp #foryou #terror #bucarest #comedy #findeaño2022 #findeaño #rumania ♬ sonido original - Nuria Corral

Pe tot parcursul videoclipului, camera trece prin diferitele camere ale unui apartament care nu pare să aibă nimic special. Astfel, imaginea se plimbă printr-un coridor, o cameră cu multe haine pe pat, un alt coridor. 

Vocea fetei care filmează descrie restul casei: „Aceasta se deschide spre o mică terasă, bucătărie, „toaletă” (baie), duș fantezie”.

Apoi aceeași tânără își îndreaptă camera către o ușă mică albă și îi spune prietenei ei: "Ei bine, Anabel, continuă". Apoi, se aude vocea acestei tinere, Anabel, care spune: „Da, ce înfricoșător” și apare ea însăși pe ecran gata să deschidă acea ușă.

Apoi, tânăra ia mânerul și trage de o parte pentru a descoperi, de cealaltă parte a ușii, ceva cu totul neașteptat. — Și asta, unchiule? , spune fata care filmează, pe jumătate amuzată și speriată, în timp ce ce se vede pe cealaltă parte este o scară foarte veche care, aparent, face legătura cu alte apartamente dezafectate din aceeași clădire.

Mulți utilizatori și-au amintit de filme de groază care prezintă peisaje similare, cum ar fi Hostel sau Barbarian , sau le-au sfătuit pe fete să iasă de acolo sau să pună un lacăt pe ușa respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel