Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două românce, rătăcite într-o zonă împădurită și greu accesibilă, salvate de polițiștii de frontieră
WhatsApp
Agenții de la Sectorul Poliției de Frontieră Berzasca au participat la o acțiune de căutare a două tinere, care s-au rătăcit în pădure.
Două românce, rătăcite într-o zonă împădurită și greu accesibilă, salvate de polițiștii de frontieră. Sursa foto: Politia de frontiera

La acțiune au participat lucrători din cadrul  Polițiaei Moldova Veche, SPF Berzasca,  ISU Moldova Noua,  I.J.J  Caraș-Severin, Ocolul Silvic Berzasca.                                                  

Din partea SPF Berzasca, au participat 10 polițiști de frontiera cu 2 autoturisme și două ambarcațiuni.

Căutările, la care au fost folosite echipamente cu termoviziune din dotarea Poliției de Frontieră, s-au desfășurat pe tot parcursul nopții, până la ora 06.00, fiind vorba despre o zonă împădurită, greu accesibilă și fără semnal, iar de la ora 07.00, echipele de căutare au reluat activitățile, efectuând căutări pedestre pe o rază de 20 km.

"Cele două fete au fost găsite în jurul orei 10.00 pe un drum forestier din zonă, la aproximativ 17 km de localitatea Bigăr, într-un autoturism împotmolit.

Tinerele doreau să ajungă în satul Bigăr unde ar avea cazarea. Urmărind o aplicație GPS, acestea au intrat într-o zonă fără semnal, pe un drum forestier, rămânând împotmolite cu autoturismul", au transmis polițiștii de frontieră.

Acestea au fost aduse la sediul Sectorului Polițiștii de Frontieră Berzasca unde erau așteptate de rude, tinerele aflându-se în afara oricărui pericol și nu au suferit vătămări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel