Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Două persoane, surprinse aruncând trei saci de droguri în Dunăre
WhatsApp
Două persoane din Galaţi au fost reţinute de procurorii DIICOT pentru 24 de ore, acuzate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Cei doi au înfiinţat o cultură de cannabis în locuinţa pe care o închiriase.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat două persoane, un bărbat, de 49 de ani şi o femeie, de 26 de ani, ambii din municipiul Galaţi, care ar fi aruncat în fluviul Dunărea plante de cannabis.  Astfel, atât în apă, cât şi pe malul din partea oraşului, au fost descoperite 400 de plante de cannabis. În urma acestei depistări, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, la locaţii ce aparţin celor două persoane şi anturajului lor, scrie adevarul.ro.

Ulterior, la data de 30 aprilie, a fost efectuată cea de-a şasea percheziţie domiciliară, la o altă adresă din municipiul Galaţi, la o proprietate pe care bărbatul o închiriase, unde a fost descoperită aparatură pentru cultivarea indoor a cannabisului. În urma percheziţiilor, au fost ridicate şi indisponibilizate documente, telefoane, 10.900 de lei, precum şi diferite echipamente necesare cultivării.

Iniţial, cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar, la data de 30 aprilie 2021, după prezentarea în faţa Tribunalului Galaţi, a fost dispusă arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul  Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, precum şi al celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi -Serviciul Criminalistic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel